cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugirenii Vasile Hârjoc și Daniel Scrob pe podiumul concursului de Maraton și Semimaraton – „Cindrelul în alergare”

Cugirenii Vasile Hârjoc și Daniel Scrob pe podiumul concursului de Maraton și Semimaraton – „Cindrelul în alergare”

Publicat în 29.07.2019 la ora 20:39

În stațiunea Păltiniș-Sibiu s-a desfășurat sâmbătă, cea de-a VIII-a ediție a concursului de Maraton și Semimaraton, intitulat „Cindrelul în alergare”, competiție ce face parte din marea întrecere națională „Turul Carpaților”.

Competiția a fost structurată pe patru categorii de vârstă: +16 – 29 ani; + 30- -39 ani; +40 – 49 ani și +50 ani. La startul probei de semi-maraton s-au aliniat peste 300 concurenți, iar la proba de maraton, 150 de alergători.

Județul Alba a fost reprezentat de doi  cunoscuți atleți, ambii de la Club Sportiv Orășenesc Cugir și anume, Vasile Hârjoc (cat. + 50 ani) și Daniel Scrob (cat. 30 – 39 ani), ambii concurând la proba de semimaraton.Vasile Hârjoc, după o cursă destul de antrenantă  s-a clasat pe locul II, trcând linia de sosire cu timpul de 2:1:21, iar Daniel Scrob a ocupat treapta a III-a  a podiumului.

Concurentul Vasile Hârjoc, cunoscut pentru performanțele sale în atletism a declarata că, pentru el este o nouă victorie personală, de verificare a formei sportive, pentru concursurile viitoare pe care și-a propus să le onoreze. Potrivit atletului, acesta se pregătește pentru apropiatele confruntări de la Veneția și de la București. Îi felicitâm și noi pe cei doi sportivi și le dorim mult succes!

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 285 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.