cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugirenii Vasile Hârjoc și Daniel Scrob au obținut primele două locuri la „Maratonul Virșlilor” de la Deva

Cugirenii Vasile Hârjoc și Daniel Scrob au obținut primele două locuri la „Maratonul Virșlilor” de la Deva

Publicat în 05.06.2018 la ora 22:41

Duminică, 3 iunie 2018, între municipiile Hunedoara și Deva, mai exact începând de la  Castelul Corvinilor și până la Cetatea Deva a avut loc o nouă ediție a „Maratonului Virșlilor”,  competiţie desfășurată pe asfalt, la care s-au prezentat aproape 200 de alergători din 40 de localități din România și din Grieskirchen/Austria.

Maratonul Virşlilor a fost organizat de Asociaţia Sportivă C.L.A.S. din Județul Hunedoara. Traseul a avut lungimea de 26,2 kilometri și s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârstă: individual tineret feminin şi masculin 16-18 ani; individual feminin adulţi 19-29, 30-39, 40-49, 50+; individual masculin adulţi 19-29, 30-39, 40-49, 50-59 şi 60+.Startul a fost dat la Castelul Corvinilor din Hunedoara, finişul fiind amplasat în Piaţa Unirii din Deva, iar premierea a avut loc în Piaţa Cetăţii.

Startul maratonului a fost dat de cunoscutul polisportiv hunedorean Avram Iancu, din Petroşani, cel care a reuşit traversarea Canalului Mânecii înot şi parcurgerea Dunării înot, de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră, fără să poarte costum de neopren.

La eveniment au luat parte și cunoscuții alergători ai Cugirului, Vasile Hârjoc, respectiv Daniel Scrob (ambii de la CSO Cugir), care și de acestă dată au reprezentat cu success clubul la care sunt legitimați, urcând pe primele două trepte ale podiumului.

Astfel, Vasile Hârjoc s-a situat pe locul I la categoria +60 ani, iar Daniel Scrob s-a clasat pe locul II la general și locul II categoria 30 – 39 ani. Cei doi atleți de la poalele Drăganei doresc să aducă mulțumiri conducerii CSO Cugir, precum și antrenorului Gheorghe Hăprian pentru sprijinul acordat.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 366 ori

Cugirenii Vasile Hârjoc și Daniel Scrob au obținut primele două locuri la „Maratonul Virșlilor” de la Deva
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.