cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cugirenii au sărbătorit revelionul în stradă

Cugirenii au sărbătorit revelionul în stradă

Publicat în 01.01.2013 la ora 20:29

La miezul nopţii, la cumpăna dintre ani, peste 1.000 de cugireni au trăit un altfel de Revelion. Fără să știe unii de alţii, chemaţi de obiceiul care se poartă de mai bine de 15 ani, au ieșit în stradă să-l întâmpine pe 2013, an de care își leagă multe speranţe majoritatea locuitorilor Cugirului.

Alături de sutele de participanţi care au ales să-și petreacă noaptea de Revelion la restaurantele din apropiere, oameni de toate vârstele s-au adunat cu sticle de vin și de şampanie în fața Catedralei Ortodoxe ”Adormirea Maicii Domnului” pentru a uita o clipă de grijile cotidiene, pentru a ciocni un pahar și pentru a-și ura tradiţionalul ”La mulţi ani”. Timp de mai bine de o jumătate de oră ei au asistat la spectacolul pirotehnic oferit de deţinătorii amatori de petarde și artificii.

Potrivit unor estimări numărul persoanelor care au petrecut la Revelionul organizat în localitate, de către unități comerciale sau pensiuni agroturistice din apropierea oraşului, s-a ridicat la circa 1.400 de participanți.

Acest articol a fost citit de 375 ori

Cugirenii au sărbătorit revelionul în stradă
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.