cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugirenii au rezistat doar o repriză, în fieful liderului: AFC Hermannstadt – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1)

Cugirenii au rezistat doar o repriză, în fieful liderului: AFC Hermannstadt – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1)

Publicat în 29.10.2016 la ora 18:56

afc-hermannstadt-vs-metalurgistul-cugir-oct-2016Probabil „sleită” de resurse fizice, din pricina programului extrem de încărcat pe care l-a avut în ultima perioadă, Metalurgistul Cugir a pierdut astăzi meciul disputat în fieful liderului AFC Hermannstadt, scor 1-3 (1-1).

Sibienii au câștigat al 8-lea meci consecutiv, iar cugirenii au pierdut al treilea joc la rând, dar și-au vândut scump pielea. Necșulescu, fostul cugirean a deschis scorul în minutul 4, Covaciu a egalat în minutul 22 din lovitură liberă și s-a jucat cu garda jos până la pauză.

La reluare Monea (min. 71) și I. Tătar (min. 84) au marcat pentru FC Hermannastadt, care s-a distanțat în ierarhie.

• Călin Moldovan: „Cât am rezistat fizic, am pus probleme”

„Cât timp am rezistat fizic am pus probleme. Este extraordinar de greu să joci 5 meciuri în 15 zile, cu aceeași jucători. Țin să-i felicit pe băieți că au reușit să se monteze din nou, după un joc cu încărcătură maximă și mentală și fizică, cum a fost cel cu CSM Poli Iași. Am jucat cu liderul, căruia i-am pus probleme atât timp cât am putut fizic. Cu scurgerea timpului, rezervele de energie s-au epuizat, adversaul a venit peste noi și nu am mai rezistat. Specific, atât timp cât am rezistat, adversarul nu ne-a pus nicio problemă”, a declarat Călin Moldovan.

Un moment important al partidei a fost accidentarea lui Negrescu, care a dereglat sistemul defensiv al cugirenilor. Din acest motiv, Maftei a trecut apărător central, iar Tăban a intrat în banda dreaptă.

• Varodi, eliminat în minutul 79!

Cugirenii au terminat în inferioritate, juniorul Varodi fiind eliminat în minutul 79!

Facebook 

Acest articol a fost citit de 92 ori

Cugirenii au rezistat doar o repriză, în fieful liderului: AFC Hermannstadt – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.