cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cugirencele sărbătorite de ziua lor printr-o petrecere elegantă şi festivă organizată de Primăria oraşului şi Casa de Cultură

Cugirencele sărbătorite de ziua lor printr-o petrecere elegantă şi festivă organizată de Primăria oraşului şi Casa de Cultură

Publicat în 09.03.2017 la ora 9:24

Primăria împreună cu Casa de Cultură a oraşului Cugir, au organizat miercuri o petrecere selectă cu ocazia zilei de 8 Martie, o tradiţie care aduce o mare bucurie femeilor din localitate.

Tradiționala petrecere de 8 Martie  a avut loc începând cu ora 17.00, la cantina colegiului Tehnic I.D. Lăzărescu. Peste 300 de persoane au sărbătorit femeile din viaţa lor într-o atmosferă elegantă , festivă, şi primitoare.

Evenimentul a debutat în acordurile Tarafului Casei de Cultură Cugir. Participanţii au fost plăcut surprinsi de programul pregătit de organizatori, sărbătoarea fiind condimentată cu muzică bună oferită de interpreţii de muzică populară Ionela Popa, Maximiliana Poenar, Cosmina Tărtău, Bianca Mara, dar şi de Cătălin Haşa din Alba Iulia, solist al Ansamblului Folcloric al Centrului Cultural Augustin Bena. Trupa Radu S Band din Cluj Napoca a completat atmosfera sărbătorească cu muzică uşoara.

Alături de invitaţi, oficialități și oameni politici din Cugir au fost prezenți la eveniment: Directorul Casei de Cultură, Rodica Florea, Primarul oraşului, Adrian Teban, viceprimarul Calin Furdui, consilierul judetean Dan Chereches, consilierii locali Claudiu Bota-Marginean şi Jean Ferchean, administratorul public Marius Jibotean și persoane din administrația publică.

“A fost o seară de excepţie, petrecută alături de prieteni într-o atmosferă de sărbătoare, incendiată de interpretările minunate ale tinerilor şi a formaţiilor invitate la eveniment. Nu meniul delicios, ci mai ales sentimentul prieteniei, a dominat seara dedicată femeilor! Dansul, cântecul şi voia bună au aşternut o petală superbă în floarea amintirilor zilei de 8 Martie!”, este părerea unei doamne prezentă la eveniment.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 707 ori

Cugirencele sărbătorite de ziua lor printr-o petrecere elegantă şi festivă organizată de Primăria oraşului şi Casa de Cultură
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.