cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugireanul Vasile Hîrjoc s-a clasat pe locul trei la „Night Cross Challenge”, de la Sibiu

Cugireanul Vasile Hîrjoc s-a clasat pe locul trei la „Night Cross Challenge”, de la Sibiu

Publicat în 01.09.2017 la ora 22:46

Într-o atmosferă de sărbătoare, peste 500 de alergători din toată țara au acceptat provocarea și au luat parte, la crosul nocturn desfășurat recent,  într-o locație mirifică, muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

„Night Cross Challenge” aflat la cea de-a treia ediție a  constat într-o cursă de alergare pe o distanță de 4,5 respectiv 9 km. Toţi participanţii au avut de parcurs un traseu prestabilit, cu startul din zona scenei de pe lac. Evenimentul a fost de fiecare dată ceva special pentru Sibiu, prin locaţia şi intervalul orar în care s-au desfășurat întrecerile.

Competiția s-a desfășurat pe categrii de vârstă pentru alergători sub 18 ani; între 19 – 29 ani; 29 – 45 ani; și peste 45 ani.
De la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir a luat parte și cunoscutul atlet veteran Vasile Hîrjoc, care de această dată a concurat la cat. + 45 ani. La cei 62 de ani, el a parcurs traseul de 9 km. în 42 minute și 29 secunde, reușind să ocupe locul al treilea al podiumului.

„Proiectul se bucură de implicarea Danielei Cîrlan, multiplă campioană naţională şi participantă la Jocurile Olimpice, care preia anul acesta organizarea competiţiei prin acociaţia personală”, ne-a declarat atletul de la CSO Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 173 ori

Cugireanul Vasile Hîrjoc s-a clasat pe locul trei la „Night Cross Challenge”, de la Sibiu
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.