cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugireanul Vasile Hârjoc s-a întors cu două medalii de la Campionatul Balcanic de la Novi Sad

Cugireanul Vasile Hârjoc s-a întors cu două medalii de la Campionatul Balcanic de la Novi Sad

Publicat în 30.09.2016 la ora 20:21

vasile-harjoc-sep-2016Între 23 și  25 septembrie 2016, la Novi Sad, în Serbia, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Balcanic de Atletism – Masters, competiție la care au luat parte sportivi cu vârste de peste 30 ani reprezentând  10 țări situate în acest spațiu al Europei. 

Județul Alba a participat la concurs cu trei cunoscuți atleți veteran și anume: albaiulienii Emilia Gușat și Ilie Cioca (ambii la categ. + 70 de ani), legitimați la C.S. Municipal Alba Iulia, alături de care s-a aflat cugireanul Vasile Hârjoc (categ. + 60 ani).

Reprezentanții județuului Alba s-au situat și de această dată la înălțimea valorii pe care au demonstrat-o și în alte competiții europene sau internaționale. Astfel, Ilie Cioca a obținut locul I la 1.500 m. plat și locul II la 5000 m. plat, iar Emilia Gușat s-a situat pe locul I la 5000 m. marș. Cugireanul Vasile Hârjoc legitimat la CSO Cugir s-a clasat pe locul II la Semimaraton 21.097 Km, cu timpul de 1h. 35min. 16 sec. și locul III la 5000 m. plat cu timpul de 20min. 16sec. Cel ce s-a remarcat din nou prin modul special în care s-a prezentat la o competiție de o asemenea importanță a fost Vasile Hârjoc, care s-a deplasat la balcanice pe binecunoscuta sa bicicletă de care rareori se desparte (foto). El a plecat spre Novi Sad din fața primăriei Cugir pe data de 17 septembrie și a ajuns la destinație pe 21 septembrie.

Drumul său, dus – întors a însumat potrivit declarațiilor acestuia, peste 1000 de kilometri. ,,A fost un drum lung, cu mult efort și cu multe momente delicate, dar care a meritat, având în vedere rezultatele pe care le-am obținut și de care sunt mulțumit, ne-a declarat Hârjoc, joi, 29 septembrie la întoarcerea sa de la Novi Sad. Îi felicităm și noi pe valoroșii sportivi veterani și le dorim noi succese în competițiile la care vor lua parte.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 637 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.