cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugireanul Vasile Hârjoc medaliat cu aur la Campionatul Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber

Cugireanul Vasile Hârjoc medaliat cu aur la Campionatul Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber

Publicat în 21.09.2019 la ora 21:08

Prima zi a celei de-a XXIX-a ediții a Campionatului Balcanic de Atletism Masters în Aer Liber, desfășurată pe Arena Națională din  București (19 – 22 septembrie 2019) s-a soldat un excepțional succes pentru atleții Județului Alba.

Astfel, alergătorii veterani Vasile Hârjoc (CSO Cugir) și Ilie Cioca (CSM) Alba Iulia, au urcat pe prima treaptă a podiumului obținând medalia de CAMPION BALCANIC la proba de 5000 m plat. Vasile Hârjoc (categ. de vârstă +65 ani) a terminat cursa cu timpul de 20 min. 13 sec., iar Ilie Cioca (categ. +70 ani) a trecut linia de sosire cu timpul de 21 min. 52 sec.

Tot la aceeași probă, cugireanul Daniel Scrob (CSO Cugir) s-a clasat pe locul al doilea cu timpul de 26 min.36 sec. Rezultate foate bune  au obținut Ilie Cioca (CSM Alba Iulia) , la proba de 800 m. plat (locul III) și Dan Stoian (+35 ani), de la CSO Cugir, care s-a clasat pe locul VI la aceeași probă.

În ceea ce îi privește pe alți doi participanți la întrecere, soții Emil și Margareta Suflețel, aceștia au reușit să termine cursa de 800 m. plat. La proba de ștafete 4x 400 m, Gheorghe Hăprean – CSO Cugir (categ.+55 ani) a câștigat titlul de campion balcanic împreună cu echipa României, la fel ca și sportivul Daniel Scrob, tot de la CSO Cugir care a venit pe primul loc împreună cu reprezentativa țării noastre.

Vom revenii cu amănunte, de la Semi – maratonul care se vor desfășura în cursul zilei de duminică. Competiția este organizată de Federația Română de Atletism / Comisia Atleților Masters și beneficiază de sprijinul unui număr consistent de sponsori și voluntari, această ediție specială fiind aliniată la standardele europene și mondiale.

 Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 521 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.