cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Cugireanul Cornel Murg desemnat cu caracter temporar să exercite funcția de prefect al județului Alba

Cugireanul Cornel Murg desemnat cu caracter temporar să exercite funcția de prefect al județului Alba

Publicat în 19.02.2016 la ora 12:08

cornel-murg-2016Prin Hotărâre de Guvern, Gheorghe Feneșer a fost eliberat din funcția de prefect al județului Alba. În locul lui a fost desemnat, cu caracter temporar, Cornel Murg care, până în prezent a deținut funcția de subprefect.

Potrivit unor surse din PNL, pentru funcția de prefect al județului Alba a fost propus și Dan Aurel Pricăjan, care între anii 2006 – 2009 a deținut funcțiile de subprefect și prefect de Hunedoara. Se pare că Guvernul a decis să-l numească pe acesta în funcția de subprefect al județului Alba.

Cornel Murg, în vârstă de 64 de ani, deține funcția de subprefect de Alba din 2012. El a mai ocupat această funcție în perioada martie – octombrie 2009.

A absolvit cu Diplomă de licență Institutul Politehnic Cluj-Napoca, Specialitatea Tehnologia Construcţiilor de Maşini și Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Specialitatea Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Profilul Inginerie Manageriala si Tehnologica. Are un Masterat sustinut la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii de Maşini, in specializarea Tehnologii moderne de fabricaţie a pieselor din materiale plastice și compozite. De asemenea, a urmat mai multe cursuri de perfecționare: “Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici”; “Pregătire în domeniul protecţiei civile”; “Organizarea și funcţionarea Administraţiei Publice Locale”; „Strategii privind Organizarea și Funcţionarea Administraţiei Publice în unitățile administrative teritoriale”; ”Managementul operaţiunilor de comerţ exterior”; „Managementul în Cooperaţia Mestesugărească”; „Organizarea și conducerea locurilor de muncă”; ”Protecţia proprietăţii industriale”.

În afara perioadei în care a lucrat în Prefectura Alba, Cornel Murg a fost angajat, între anii 1969 – 1988, la Uzina Mecanică Cugir; între 1998 – 2000 a fost preşedinte al Societății Cooperatiste Meșteșugărești „Șurianu” Cugir; între anii 2000 – 2004 a fost viceprimar al orașului Cugir; între anii 2004 – martie 2009 și octombrie 2009 – mai 2012 – din nou preşedinte – Societatea Cooperatistă Meșteșugărească „Șurianu” Cugir.

În plan politic, înainte de a fi numit pe funcția de subprefect, Cornel Murg a fost Președintele Organizației PSD Cugir.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 213 ori

Cugireanul Cornel Murg desemnat cu caracter temporar să exercite funcția de prefect al județului Alba
5 (100%) 2 votes

Comentarii

2 Comentarii la Cugireanul Cornel Murg desemnat cu caracter temporar să exercite funcția de prefect al județului Alba

 1. CRĂCIUN Răspunde

  19.02.2016 la 21:35

  Felicitări!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. mihai Răspunde

  10.03.2016 la 15:25

  azi mane urmeaza si murgulet dupa nicusor mihai

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *