cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » CSO Cugir a efectual antrenamentul oficial cu 24 de ore înaintea barajului, pe stadionul din Oradea

CSO Cugir a efectual antrenamentul oficial cu 24 de ore înaintea barajului, pe stadionul din Oradea

Publicat în 18.06.2013 la ora 20:13

Cu 24 de ore înaintea meciului de baraj, CSO Cugir a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, acolo unde va juca partida de baraj cu Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj.

CSO-Cugir-antrenament-oficial-OradeaAntrenamentul oficial a început la 17.30 şi a durat o oră, timp în care lotul format din cei 18 jucători au făcut o încălzire însoţită de tactici de joc, în urma căreia antrenorul Kilin a definit primul 11 pentru partida de mâine.

Echipa de sub Drăgana s-a înfiinţat în 2008, acum 5 ani, promovând în 2010 în al 4-lea eşalon. Cu un lot mult peste Liga a IV-a, CSO Cugir a fost pe podium în ultimii trei ani, locul 3 (2011), locul doi (2012), prima poziţie în acest sezon cu 21 de puncte în faţa locului secund, Performanţa Alba Iulia.

Meciul de baraj pentru Liga a III-a se desfăşoară într-o singură manşă, iar dacă după cele 90 de minute regulamentare rezultatul va fi egal se vor juca două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă se impune, accederea în Liga a III-a va fi decisă de loviturile de departajare.

Brigada de arbitrii este formată din centralul Florin Marcu care este de profesie medic, arbitru de Divizia A, Octavian Şovre – arbitru asistent Fifa şi Dorin Mudura, arbitrul asistent care a fost strâns de gât de fostul internaţional Ionel Ganea, în timpul unui meci de fotbal între Poli Timişoara şi Rapid Bucureşti în 2007.

Mai multe poze de la antrenamentul oficial pot fi văzute aici.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 403 ori

CSO Cugir a efectual antrenamentul oficial cu 24 de ore înaintea barajului, pe stadionul din Oradea
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *