cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Cristian Simu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri: „Fabricile de armament și muniție din Cugir nu-și întrerup activitatea”

Cristian Simu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri: „Fabricile de armament și muniție din Cugir nu-și întrerup activitatea”

Publicat în 19.03.2020 la ora 0:09

Salariații care lucrează în cadrul societăților Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir rămân în activitate chiar dacă unii agenți economici de stat au anunțat că își întrerup temporar producția în contextul epidemiologic actual și decretării „Stării de Urgență ” pe teritoriul României.

Potrivit secretarului de stat din Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, ing. Cristian Simu (care răspunde de industria de apărare), nu se pune deocamdată, probema reducerii activității acestui sector strategic care ține de siguranța națională.

„Pentru noi, importantă este siguranța persoanelor, fapt pentru care, s-a primit dispoziție ca angajaților să li se ia temperatura în fiecare dimineață, la intrarea pe porțile fabricilor, iar orice salariat suspect că ar avea problem de sănătate să fie tratat ca atare”, ne-a declarat Cristian Simu.

De menționat că C.N. Romarm SA are în componență 15 filiale în cadrul cărora lucrează 7000 de salariați dintre care aproximativ 2000 la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 2267 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.