cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cristian Simu dorește să părăsească conducerea spitalului din Cugir, pentru un post de manager la Uzina Mecanică

Cristian Simu dorește să părăsească conducerea spitalului din Cugir, pentru un post de manager la Uzina Mecanică

Publicat în 15.02.2013 la ora 14:19

 Managerul Spitalului din Cugir, ing. Cristian Simu se pare că va lăsa în curând fucţia de manager pe care o deţine de mai bine de trei ani la spitalul orăşenesc, pentru un post tot de conducere, dar la Uzina Mecanică Cugir.

Simu n-a confirmat, dar nici n-a infirmat această informaţie, declarând câ are în vedere să plece de la unitatea de sănătate atunci când va exista o soluţie de perspectivă convenabilă, fără a dezvălui motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie. Din discuţiile purtate cu mai mulţi medici ai spitalului aceştia şi-au exprimat regretul că Simu va părăsi conducerea spitalului, caracterizându-l ca pe un manager competent, deschis dialogului cu cadrele medicale şi personalul unităţii, un om care a realizat lucruri semnificative în unitatea pe care a păstorit-o.

Potrivit unor surse, se pare că funcţia de manager va fi preluată tot de un liberal şi anume de către economistul Dorin Dan Herlea, fost administrator al spitalului, cu mai mulţi ani în urmă, iar la ora actuală deţine funcţia de preşdinte al Consiliului de Administraţie al unităţii cugirene de sănătate.

Acest articol a fost citit de 425 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.