cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cristian Coroian: „Principalul nostru obiectiv în retur este să jucăm frumos şi să atragem lumea la stadion”

Cristian Coroian: „Principalul nostru obiectiv în retur este să jucăm frumos şi să atragem lumea la stadion”

Publicat în 04.02.2015 la ora 11:50

Coroian-Metalurgistul-CugirMetalurgistul Cugir se află actualmente într-o perioadă în care testează mai mulţi jucători pentru definitivarea lotului în vederea returului din Liga a III-a, seria a V-a, iar Cristian Coroian, tehnicianul formaţiei de sub Drăgana a trasat obiectivele pentru cea de a doua parte a sezonului 2014-2015.

Fostul mare fotbalist al Gloriei Bistriţa şi CFR Cluj îşi doreşte să aibă o echipă, care să facă spectacol şi să atragă cât mai multă lume la meciurile de acasă, disputate pe Arena CSO Cugir.

Trăgând linie după prima parte a campionatului, „Coro” s-a declarat mulţumit de echipă, cu toate că, spune el „am pierdut puncte în meciuri în care puteam să câştigăm”. Acum, Metalurgistul Cugir se află la 8 puncte de primul loc, ocupat de FCM Baia Mare, iar gândul promovării în eşalonul secund a „murit” sub Drăgana. De asemenea, tehnicianul echipei a testat o serie de jucători, iar cel târziu până sâmbătă, Metalurgistul Cugir va avea lotul definitivat. „A fost o serie de jucători care au plecat din diverse motive, iar noi acum încercăm să facem un lot, monitorizăm jucători, şi aşteptăm să vedem dacă aceştia se pot adapta sistemului nostru de joc. Aşa cum am spus şi în tur, ne dorim să facem o echipă care să joace un fotbal frumos şi să atragă spectatorii la stadion”, a precizat Cristian Coroian. Mai jos puteţi urmări un interviu cu actualul tehnician al Metalurgistului Cugir.

Acest articol a fost citit de 283 ori

Cristian Coroian: „Principalul nostru obiectiv în retur este să jucăm frumos şi să atragem lumea la stadion”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *