Rămâi conectat

Sport

Cristian Coroian: „Băieţii mei au arătat atitudine şi nu pot decât să îi felicit pentru felul în care au luptat”

cugirinfo.ro

Publicat

în

cristi-coroian-metalurgistul-cugir-fcm-baia-mare-apr-2015Cristian Coroian s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi din partida cu FC Zalău, pe care cugirenii au câştigat-o cu 2-1 în ultimele secvenţe.

Antrenorul Metalurgistului Cugir a văzut determinare, încredere şi luptă din partea fotbaliştilor pe care îi pregăteşte, iar aceste lucruri îi dau încredere tehnicianului, că pe viitor, Metalurgistul Cugir va aborda un fotbal frumos şi va atrage multă lume la stadion. Pentru cugireni cel mai important meci este… următoarul, iar vineri, sub Drăgana va poposi Sănătatea Cluj, formaţie aflată în subsolul clasamentului, însă cu mare dorinţă de a câştiga puncte.

Meciul cu FC Zalău a fost unul interzis cardiacilor, cu multe faze la poarta sălăjenilor, cu goluri frumoase, intervenţii bune ale portarilor, cartonaşe galbene şi roşii, dar şi cu un gol marcat la ultimele secvenţe ale partidei. Cugirul a deschis scorul în prima repriză prin Ispas, care a şutat sec de la marginea careului, însă portarul advers nu a avut nicio şansă. FC Zalău a preluat ştafeta partidei în debutul mitanului secund, iar Kuku a reuşit egalarea cu o lovitură de cap cu toată opoziţia lui Gurincu. Cugirul s-a aruncat în luptă şi a atacat poarta adversă aproape la fiecare fază, iar după eliminarea unui fundaş de la FC Zalău, terenul parcă s-a mutat într-o parte, iar Cugirul a presat şi mai tare. În minutul 92, Ispas a fost faultat în careu de fostul cugirean Alin Mutu, iar centralul a indicat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Avramescu, iar Cugirul s-a impus şi a adus 3 puncte mari sub Drăgana. „Băieţii mei au arătat atitudine şi nu pot decât să îi felicit pentru felul în care au luptat. Deşi am câştigat partida în ultimele secunde, consider că este o victorie meritată. Noi luăm totul pas cu pas, avem încredere mare şi suntem conştienţi că umrătoarea partidă este una dificilă”, a precizat Cristian Coroian pentru ziarulunirea.ro. Întreg interviul cu fostul mare fotbalist al Gloriei Bistriţa şi CFR Cluj îl puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/V0KYEUj8RV8″]


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Vasile Hârjoc, două locuri întâi la Campionatul Național INDOOR pentru categoria Masters

cugirinfo.ro

Publicat

în

În zilele de 2 și 3 martie 2024, în sala de atletism Sotter din București, a avut loc Campionatul Național Indoor pentru categoria Masters.

Au participat sportivi din toată țara, la masculin și feminin cu vârste cuprinse între 35 și 95 de ani.

Judetul Alba a fost reprezentat de sportivii:

– Ilie Cioca, categ.+ 75, C.S.M.Unirea Alba Iulia, proba 1.500 m – timpul obținut 06 min. 40 sec – locul 1 și proba 800 m – timpul 03 min 58 sec. – locul 1.
– Vasile Hârjoc – categ.+70 de la C.S. „Metalurgistul” Cugir – (antrenor profesor Gheorghe ) – proba 1.500m – timpul 06 min 03 sec – locul 1 și proba de 3000 m – timpul 12 min 35 sec locul 1.
– Ovidiu Hulea – categ. +55 – de la C.S.M.Unirea Alba Iulia – proba săritură în lungime – 05,11m – locul 1; proba 60 m,timpul 08 sec. 56 sutimi – locul 1si proba200 m – timpul 28 sec. 59 sutimi – locul 1.
– Racz Endre categ.+50, de la C.S.M.Unirea Alba Iulia – proba săritură în lungime – 4, 07 m – locul 1. – Aurelian Zagrean categ. +45 – de la C.S. Mica Roma Blaj – proba 3000 m, timpul 10 min. 43 sec. locul 5.

Sportivii au fost premiați cu diplome,medalii și tricouri de campioni naționali.

Atleții au adus multumiri cluburilor pentru susținere.

În perioada 16 – 23 martie 2024, atleții Aurelian Zagrean și Vasile Harjoc vor reprezenta România la C.E. de Atletism Indor de la Torun Polonia în probele de 3000 m, 6000 m cros și Maraton (42,195 km).

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albastrii”, victorie la scor de maidan, înainte de reluarea Ligii a 3-a: Metalurgistul Cugir – Dacia Orăștie 9-0 (4-0)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a reușit o victorie netă cu Dacia Orăștie, 9-0 (4-0) înaintea debutului oficial, peste o săptămână urmând duelul cu conjudețeana Industria Galda de Jos, în etapa a XVI-a din eșalonul terț.

Metalurgistul Cugir a încheiat seria jocurilor de verificare cu o victorie netă, 9-0 (4-0), cu Dacia Orăștie (Liga 4, Hunedoara), goluri marcate de Bura – triplă, Cocan – dublă, Ad. Coman – dublă, Raica și Onaci.

„Roș-albaștrii” au susținut 5 meciuri amicale în această iarnă, realizând 5 succese (4-0 cu Performanța Ighiu, 3-2 cu CSU Alba Iulia, 3-1 cu ACS Mediaș, 6-0 cu CIL Blaj și 9-0 cu Dacia Orăștie) și o înfrângere (1-3 cu CIL Blaj). Prima confruntare oficială va fi vineri, 8 martie, derby „de Alba”, cu Industria Galda de Jos, pe teren propriu.

Nu au evoluat Herlea, Șuteu, Cârloanță și Vl. Popa.

 


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Tenismenul cugirean Robert Paștiu, între primii 5 la turneul „Break Tennis”, desfășurat la Constanța

cugirinfo.ro

Publicat

în

În weekendul 23 și 25 februarie 2024, a avut loc în municipiul Cosntanța, turneul de juniori „Break Tennis”, de nivel GOLD, competiție în cadrul Campionatului Național „Tennis 10”, eveniment la care au participat peste 50 sportivi cu vârste cuprinse între 7-14 ani, din România, Replubica Moldova, Ucraina și Rusia.

Robert Paștiu (Roberto) în vârstă de 7 ani, sportiv legitimat la clubul Metalurgistul Cugir, a fost singurul reprezentant al județului Alba la competiția de la malul mării, acesta participând la categoria de vârstă 7-9 ani.

El s-a clasat pe locul 2 în faza grupelor, obținând în această fază a competiției 4 victorii, situându-se pe locul 5 în clasamentul general al întrecerii.

Următorul turneu la care va participa Robert Paștiu va fi Cupa „Marc Tenis” care va avea loc într-un viitor apropiat în municipiul Cluj-Napoca.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir