cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cristi Jug, un suporter înflăcărat, fondatorul galeriei Metalurgistului Cugir a plecat la ceruri

Cristi Jug, un suporter înflăcărat, fondatorul galeriei Metalurgistului Cugir a plecat la ceruri

Publicat în 12.02.2016 la ora 12:23

cristian-jugCristian Jug, unul dintre cei mai devotaţi suporteri ai Metalurgistului Cugir a plecat sus, în ceruri, vestea tristă a dispariţiei împătimitului fan provocând multă amărăciune sub Drăgana.

Problemele grave de sănătate l-au măcinat un an de zile pe Cristian Jug, acesta fiind un apropiat al echipei, Metalurgistul Cugir dedicându-i chiar victoria de la Hunedoara din toamnă.

Un om care a fost alături de echipă mereu, un om sufletist care a strâns alături de el multe suflete să cânte pentru echipa pe care o iubea din toată inima, un om minunat care și în suferință se gândea la noi si ne spunea : «Am sa imi revin, voi veni din nou in tribună, îi voi strange pe băieți și vom cânta. Metalurgistul e viața mea, băieții sunt în inima mea sunt la fel ca familia mea» a plecat sus la ceruri ! Cristi știm că ești acolo sus și știm că și de acolo vei fi alături de noi ! Dumnezeu sa te odihnească prieten drag, să întărească și să aline durerea celor dragi și să îi aibă in pază în continuare ! Noi nu te vom uita și sperăm ca la vară să îți facem o bucurie acolo sus în ceruri și să promovăm in Liga a 2-a, acolo unde știm că visai sa ne vezi ! Este durere mare si in familia Metalurgistul, cel care a înființat galeria Metalurgistului și cel care mereu îi strângea pe băieți la galerie ne-a părăsit, atât de devreme. Rămas bun fratele nostru ! Intreaga familie Metalurgistul Cugir 1939 transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate !”, au transmis oficialii divizionarei terţe. Condoleanţe!

Sursa foto: facebook

Acest articol a fost citit de 2277 ori

Cristi Jug, un suporter înflăcărat, fondatorul galeriei Metalurgistului Cugir a plecat la ceruri
5 (100%) 5 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.