cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cristi Coroian: „Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat până la fluierul final”

Cristi Coroian: „Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat până la fluierul final”

Publicat în 17.04.2015 la ora 21:13

cristi-coroian-metalurgistul-cugir-fcm-baia-mare-apr-2015În derby-ul etapei a XX-a din Liga a 3-a, Seria a V-a, Metalurgistul Cugir a primit replica ocupantei locului secund din campionat FC Zalău.

Formaţia condusă de Cristian Coroian a făcut o partidă foarte bună şi s-a impus în minutul 93 după un penalty transformat de Avramescu, cu scorul de 2-1 (1-0). Oaspeţii nu şi-au respectat statutul de ocupantă a locului secund în campionat cu pretenţii de promovare în eşalonul secund, având o prestaţie ştearsă cu numai două şuturi pe poartă.

Deşi vremea de afară nu a fost tocmai prielnică pentru un meci de fotbal, spectacolul de pe teren a fost la un nivel acceptabil, cu o prestaţie reuşită din partea gazdelor. Scorul a fost deschis în min. 35 de Ispas, oaspeţii au egalat în mitanul secund, iar în min. 90+2, Avramescu a trasnformat un penalty corect acordat de centralul partidei. După terminarea jocului, Cristian Coroian s-a declarat mulţumit de victorie şi a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru felul în care au luptat până la final. „Am câştigat pe merit chiar dacă am înscris în prelungiri, un joc pe care l-am dominat de la început până la sfârşit. Sunt importante cele 3 puncte şi este bine când totul se termnă aşa cum ne dorim. Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat până la fluierul final, pentru atitudinea ş idorinţa pe care ale-au arătat astăzi pe teren”, a afirmat Cristian Coroian.

• De victoria Cugirului se bucură şi FCM Baia Mare

După acest rezultat, FCM Baia Mare s-a distanţat la 6 puncte de FC Zalău, iar formaţia din Maramureş a primit o mână de ajutor de la Cugir în lupta pentru promovare. „O victorie meritată după un joc dominat clar şi sunt bucuros că băieţii au arătat că meciul cu Baia Mare a fost un accident. Suporterii s-au aflat în număr mare alături de noi, au stat aproape de echipă şi aceasta este cea mai mare bucurie. Le mulţumim, îi aşteptăm şi la meciurile următoare pentru că împreună luptăm pentru Cugir”, a precizat Bogdan Petric, director sportiv la Metalurgistul Cugir.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 272 ori

Cristi Coroian: „Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au luptat până la fluierul final”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.