cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Creșa „Kunterbunt” va fi deschisă începând cu data de 15 octombrie 2018

Creșa „Kunterbunt” va fi deschisă începând cu data de 15 octombrie 2018

Publicat în 07.10.2018 la ora 18:36

Creșa „Kunterbunt” din Cugir isi va deschide porțile pe data de 15 octombrie 2018 și își va desfășura activitatea în imobilul situat pe strada Doinei, Nr.10, oferind servicii unui numar de 30 de copii antepreșcolari, organizați în 2 grupe, respectiv grupa mijlocie (1 – 2 ani) și grupa mare (2 – 3 ani).

O importantă investiție așteptată cu interes de comunitate, dar care, din cauza necesității obținerii unor avize de funcționare, nu a fost posibil ca începerea activității să aibă loc la data prevăzută.

Conform legislației în vigoare, creșa va funcționa pe tot parcusul anului, de luni până vineri, în intervalul orar 6,00-18,00, cu o întrerupere pe o perioada de 30 de zile de vacanță pe timpul verii (pentru efectuarea activităților de igienizare și după caz, pentru lucrările de reparații și de întretinere a clădirii

Oferirea serviciilor în cadrul Creșei „Kunterbunt” Cugir are loc datorită sprijinului oferit de către societatea Star Transmission SRL care s-a implicat în recompartimentarea, modernizarea și dotarea imobilului, a Școlii Gimnaziale Nr. 3, a Primăriei si Consiliului Local Cugir precum și a Serviciului Public de Asistență Socială Cugir. Pentru funcționarea acestui serviciu s-au prevăzut mai multe posturi, (ocupate prin concurs), precum Educator – puericultor – 1 persoană; Asistent medical – 1 persoană; Bucatar – 1 persoană; Îngrijitor – 4 persoane.

După efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilo, s-a demarat procesul de preluarea a spațiului de către Serviciul Public de Asistenţă Socială Cugir, fiind necesară derularea de multiple activităţi, până la oferirea efectivă a serviciilor, astfel încât creşa să funcţioneze conform standardelor prevăzute de legislaţia în domeniu şi de către Regulamentul de organizare si funcționare a acestui serviciu, respectiv:

„Conform calendarului sintetizat, în perioada 03.09.2018 – 14.09.2018 a avut loc preluarea dosarelor pentru înscrierea copiilor în anul școlar 2018 -2019 și actualizarea datelor, în vederea înscrierii acestora în anul școlar 2018 -2019. Recent, a avut loc întâlnirea cu părinții copiilor admiși, la sediul creșei pentru semnarea contractelor de servicii, iar din 15.10.2018 va începe efectiv activitatea cresei”, ne-a declarant viceprimarul Cugirului, Călin Furdui.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 254 ori

Creșa „Kunterbunt” va fi deschisă începând cu data de 15 octombrie 2018
3.5 (70%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.