cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Cosmina Tărtău și Iulian Timofte desemnați „Miss și Mister Boboc” la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir

Cosmina Tărtău și Iulian Timofte desemnați „Miss și Mister Boboc” la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir

Publicat în 19.02.2016 la ora 11:12

balul-bobocilor-david-prodan-cugir-feb-2016Cu o amânare (justificată), peste 250 de elevi de la Colegiul Naţional „David Prodan’’ din Cugir au luat parte, ieri seară, la mult-asteptatul eveniment destinat bobocilor, manifestare care s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură a orașului de la poalele Drăganei.

Împreună cu directoarea liceului, profesoara Ionela Cozmescu, căreia i s-au alăturat cadre didactice ale şcolii, organizatorii evenimentului, elevii claselor X- XII, sprijiniți de Consiliul elevilor, au realizat timp de aproape două ore, un spectacol de o aleasă ținută artistică.

Cele şase perechi intrate în competiție pentru titlul de ,,Miss și Mister Boboc” au avut de înfruntat pentru departajare, o serie de probe pe cât de dificile pe atât de spectaculoase. Momentele muzicale, dansul, probele pentru fete şi băieţi, cele de abilitate vocală (karaoke), probele speciale cu lingura și mingiuța, precum şi ținuta scenică a concurenţilor, s-au dovedit a fi deosebit de originale, reușind să electrizeze spectatorii. Este adevărat, că la reușita spectacolului a contribuit şi prezentarea programului făcută cu deosebită măestrie şi inspiraţie de către elevii Georgiana Bota și Darius Martin.

Juriul balului, format din: Robert Dicu – reprezentant al Consiliului elevilor de la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, precum și profesorii Colegiului ,,David Prodan”, Liliana Serafina Oargă, Claudiu Mărginean Bota, Cristina Pătroescu și Ioana Scânteie a desemnat drept câştigătoare ,,Miss şi Mister Boboc’’, perechea: Cosmina Tărtău și Iulian Timofte. A mai fost decernat şi un Premiu de popularitate pentru perchea Ioana Drăgan și Laurențiu Presecan. Locul 2 a fost adjudecat de perechea Ioana Blendea și Robert Kiss, iar locul 3 de către perechea Lorena Vaidasigan și Dan Vlaic. Pe locurile următoare s-au situate perechile: Ionela Pop- Bogdan Kromek, Denisa Lazăr – Răducu Julescu.

Premiile pentru ,,Miss și Mister Boboc” au fost oferite de un invitat de onoare la eveniment și anume de către conf. univ. dr. Ionela Gavrilă – Paven- Director Departamentul de Administrarea Afacerilor și Marcheting de la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, Facultatea de Științe Economice.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 489 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.