cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Copilul de 11 ani din Cugir, bătut acum câteva zile pe stradă de mai mulți tineri, nu a spus nimic familiei pentru că ar fi fost amenințat de aceștia cu moartea

Copilul de 11 ani din Cugir, bătut acum câteva zile pe stradă de mai mulți tineri, nu a spus nimic familiei pentru că ar fi fost amenințat de aceștia cu moartea

Publicat în 11.07.2019 la ora 20:52

Totul a ieșit la iveală când un tânăr din Târgu Mureş a văzut scenele postate pe o reţea de jocuri online unde făptații se lăudaseră cu isprava lor şi nu s-a lăsat până nu a dat de mama băiatului, aducându-i la cunoștință cele întâmplate.

Îngrozită, femeia s-a dus direct la Poliţia orașului Cugir și a depus pângere. În cursul zilei de astăzi au fost audiați părinţii copiilor implicaţi în incident.

Scenele şocante în care băiatul de 11 de ani este lovit cu bestialitate de alţi doi băieţi şi o fată s-au petrecut pe străzile din Cugir Deşi copilul a încasat o bătaie soră cu moartea, nu a suflat nicio vorbă mamei sale – pentru că ar fi fost ameninţat cu moartea, de către agresori. Se pare că aceștia îl șantajau și i-ar fi cerut taxă de protecție încă din luna mai.

Conform Știrilor PRO TV „conflictul ar fi pornit din cauza unui mesaj pe care victima l-ar fi postat online despre o fată. Mama băiatului agresat a primit imaginile de la un necunoscut şi îngrozită – a depus imediat plângere la Poliţia Cugir.

Copiii, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, au fost audiaţi de anchetatorii din Cugir împreună cu părinţii lor. Mama victimei spune că nu există cale de împăcare şi speră că toţi cei implicaţi să fie traşi la răspundere de către autorități. Acum copilul bătut urmează şedinţe de consiliere psihologică pentru a putea depăşi trauma”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1164 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.