cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Cugireni » Convins că va fi eliminat din concursul MasterChef, șansa i-a surâs cugireanului Mihai Toader

Convins că va fi eliminat din concursul MasterChef, șansa i-a surâs cugireanului Mihai Toader

Publicat în 10.04.2013 la ora 17:05

Aseară la Masterchef concurenţii au fost supuşi unei probe inedite, care le-a pus la încercare nu numai măiestria culinară dar si spiritul de echipă și capacitatea de organizare. Împarţiţi în două echipe, concurenţii au gătit pentru mai mult de 200 de persoane nevoiaşe, într-o cantină social, înconjuraţi de o  atmosferă încărcată de presiune, strigăte si indicaţii.

După ce au gustat preparatele, cei pentru care concurenţii s-au straduit să gătească au votat pentru una dintre echipe. Grupul condus de Victor, din care face parte si Mihai, a câstigat 115 voturi in timp ce 119 voturi au fost câstigate de membri celeilalte echipe.

Pentru că scorul a fost asa de strâns, juraţii au decis ca toţi concurentii să treaca prin “ proba de foc”, ce a constat in prepararea unui desert folosind  ingredientele si tehnica prezentate de o maestră cofetară. Reţeta initială i-a speriat pe concurenţii care s-au relaxat când au aflat că preparatul nu trebuie reprodus exact, ci originalitatea lor trebuie să-şi spună cuvântul.

 La prepararea desertului, Mihai a avut cele mai mari dificultăţi din tot concursul:

“Chiar am emoţii acum. Am emoţii foarte mari. Dacă nu-mi iese crème brulee-ul, gata! Sunt… terminat!” 

Si… nu i-a prea ieşit. În ultimele 10 minute, Mihai a fost nevoit să improvizeze ceva:

 “ Nu mi-a mers nimic. Cea mai ghinionista zi din viata mea! Mi-e ciudă pe mine. 100% plec!”

Deși vădit nemulţumiți de felul cum arată preparatul si de faptul ca a ratat primele două încercări de desert, în final juraţii au lăudat gustul prăjiturii şi l-au trimis pe Mihai mai departe în concurs!

Acest articol a fost citit de 470 ori

Convins că va fi eliminat din concursul MasterChef, șansa i-a surâs cugireanului Mihai Toader
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *