cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Consiliul Local Cugir va pune la dispoziţia Centrului Comunitar Resursa Cugir, 1 hectar de teren pentur seră şi solarii

Consiliul Local Cugir va pune la dispoziţia Centrului Comunitar Resursa Cugir, 1 hectar de teren pentur seră şi solarii

Publicat în 01.03.2013 la ora 8:20

Consiliul Local Cugir va pune la dispoziţia Centrului Comunitar Resursa Cugir, 1 hectar de teren pe a cărui suprafaţă să se poată înfiinţa o seră pentru o plantaţie pomicolă şi solarii pentru producerea răsadurilor şi legumelor.
 
Centrul Comunitar Resursa Cugir a fost amenajat în 2011 în localitatea Vinerea-Cugir şi derulează activităţi în cadrul Proiectului “Incluziune socială şi pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Resurse Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 – Promovarea incluziunii sociale. Având în vedere Contractul de finanţare POSDRU prin care s-au modificat secţiunile de finanţare, privind activităţile eligibile ale proiectului, urmează ca sustenabilitatea după implementare a proiectului să se facă din bugetul Coniliului Local, începând cu data de 1 august a.c.

Pentru a sprijini efortul de continuare a activităţii în cadrul Centrului Comunitar, legislativul local şi-a dat acordul de a se pune la dispoziţia instituţiei amintite a unei suprafeţe de 1 hectar teren din domeniul privat al Oraşului Cugir, destinată plantării pomilor fructiferi şi a materialului săditor care să aibă un grad de fertilitate corespunzător, cu posibilităţi de udare şi fertilizare. Potrivit informaţiilor primite, locul destinat acestui scop va fi în cadrul unui teren situat în localitatea Vinerea.

Acest articol a fost citit de 221 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.