cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consiliul Local Cugir va lua în discuție schimbarea destinației a trei gradinițe în locații pentru activități cu caracter social

Consiliul Local Cugir va lua în discuție schimbarea destinației a trei gradinițe în locații pentru activități cu caracter social

Publicat în 27.09.2013 la ora 14:22

iosif-pervainAdministrația Publică din Cugir va supune spre dezbaterea Consiliului Local în ședința din data de 30 septembrie, proiectul de hotărâre prin care se solicită Ministerului Educației Naționale, avizul de schimbare a destinației unor imobile și construcții înscrise în intravilanul domeniului public al orașului.

Astfel, primăria locală solicită:

1. – Schimbarea destinației construcției înscrisă în Domeniul Public al Orașului Cugir, situată în Cugir, strada Râul Mic nr. 105 din „Grădiniță nr. 1, local 1”, în „Centru social de urgență pentru persoane fără adapost”.

2. – Schimbarea destinației construcției situate în Cugir pe strada „21 Decembrie, 1989”, nr. 157 din „Grădiniță nr. 1, local 2, în „Centru medico-social pentru îngrijirea persoanelor vârstnice de pe raza orașului Cugir”.

3. – Schimbarea destinației construcției situate în satul Călene (localitate arondata Cugirului), din „Școală cu clasele I-IV Călene”, în „Cabinet de asistentă socială, primară pentru locuitorii satului Căƒlene”.

De menționat că respectivul demers s-a făcut cu acordul Școlii Gimnaziale „Iosif Pervain” Cugir, emis la solicitarea Serviciului Public de Asistentă Socială, privind schimbarea destinației unor spații aparținând Domeniului Public , aflate în administrarea școlii și transformarea acestora în locații de desfășurare a unor activități cu caracter social.

C. P.

Acest articol a fost citit de 422 ori

Consiliul Local Cugir va lua în discuție schimbarea destinației a trei gradinițe în locații pentru activități cu caracter social
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.