Rămâi conectat

Administraţie

Consiliul Local Cugir va discuta lista de prioritate pentru soluționarea cererilor de închiriere a spațiilor, în blocurile ANL, pentru anul 2014

cugirinfo.ro

Publicat

în

bloc-ANL-cugirÎn baza Referatului de Specialitate întocmit de Serviciul Administrație Publică, primarul Cugirului Adrian Teban a întocmit un proiect de hotărâre prin care solicita aleșilor locali, ca în ședința de joi, 30.01. 2014 să ia în dezbatere și să aprobe lista privind ordinea de prioritate, în soluționarea cererilor de locuințe, pentru tineri destinate închirierii, pentru anul 2014.

Cu ocazia întrunirii Comisiei sociale de analiză și soluționare a cererilor de locuințe pentru tineri, destinate închirierii au fost luate în discuție un număr de 21 dosare, singurele care au fost completate cu documentele necesare, solicitanții întrunind și condițiile de vârstă.

Prezentăm mai jos, lista de prioritate și punctajele obținute de solicitanți:

1. Isăilă Radu – 51 puncte
2. Petrescu Ioan Gheorghe – 49 puncte
3. Iacob Cosmin – 45 puncte
4. Basarabia Alexandru Liviu – 43 puncte
5. Ianc Grațian Liviu – 43 puncte
6. Mărgineanu Eugen Vasile – 41 puncte
7. Trif Rodica Ramona – 40 puncte
8. Bâldea Cătălin Viorel – 40 puncte
9. Ciortea Teodora Ioana – 38 puncte
10. Kirr Emanuela – 38 puncte
11. Vaidean Ionela Magdalena – 37 puncte
12. Selegea Mihaela Maria – 36 puncte
13. Toma Eugen Daniel – 35 puncte


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    Decebal

    29.01.2014 la 19:53

    Daca nu esti membru PNL degeaba,dormi in strada…pacat tebane,nu mai poti minti pe nimeni.Ai pe narciselor oameni care au apartamente in oras,desigur au avut grija sa le treaca pe altii…apoi… jumatate din chiriasii de pe narciselor lucreaza in primaria ta de rahat ! felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Administraţie

Primăria Cugir le reamintește contribuabililor că 1 aprilie este ultimul termen de plată aferent impozitelor pe trimestrul I – 2024

cugirinfo.ro

Publicat

în

Primăria Cugir le reamintește cetăţenilor oraşului şi ai localităţilor componente că luni, 01.04.2024 este ultimul termen de plată pentru impozitele aferente semestrului I, datorate bugetului local de către contribuabilii persoane fizice şi juridice.

După această dată se vor percepe majorări de întârziere de 1% pentru fiecare lună si fracțiune de lună din sumele datorate.

Pentru plata integrală până la data de 01.04.2024 a impozitului anual pe clădiri, teren şi a impozitului auto datorat de către persoanele fizice se acordă o bonificaţie de 10%, iar pentru plata integrală până la data de 01.04.2024 a impozitului anual pe clădiri, teren şi a impozitului auto datorat de către persoanele juridice se acordă o bonificaţie de 5%.

Potrivit administrației locale, programul de încasări până la această dată este: luni-joi de la 8:00- 11:30 şi de la 1200- 1600; vineri de la 8:00- 11:00.

 

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administraţie

Între 8 și 26 aprilie 2024, la Cugir are loc o campanie de ecologizare. Vezi detalii

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 8-26 aprilie 2024, la Cugir se va desfășura campania de ecologizare și responsabilizare față de mediul înconjurător „Și mie îmi pasă de orașul meu”. Cetățenii pot semnala administrației locale zonele pe care le cunosc, unde sunt cantități mari de deșeuri.

„Pentru o mai bună desfășurare a activităților, rugăm cetățenii să ne transmită pe această cale, locațiile pe care le cunosc, unde sunt prezente cantități mari de deșeuri. Curățenia de primăvară este deja o tradiție în orașul nostru, fiind organizată în fiecare an de către administrația locală cu sprijinul voluntarilor, sub forma unei campanii de conștientizare a opiniei publice asupra importanței menținerii unui mediu înconjurator curat”, au transmis reprezentanții Primăriei Cugir.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administraţie

Spitalul Orășenesc Cugir investește aproape 1.500.000 lei în sisteme informatice și infrastructura digitală

cugirinfo.ro

Publicat

în

Recent a fost aprobat proiectul “Guvernanță digitală eHealth și interoperabilitate în cadrul Spitalul Orășenesc Cugir” în valoare de aproape 1.500.000 lei.

Proiectul a fost câștigat prin inițiativa Spitalului Orășenesc Cugir ca urmare a lansării apelului de proiecte COD MS-733 aferent I3.3. Investiții în sistemele informatice și în infrastructură digitală a unităților sanitare publice, în cadrul PNRR.

Prin realizarea proiectului preconizăm schimbări de substanță în următoarele direcții strategice:

– Creșterea gradului de satisfacție al pacienților care vor beneficia de îngrijire medicală
– Îmbunătățirea capabilităților interne de administrare a pacienților și a evenimentelor medicale
– Realizarea unui control mai bun al costurilor spitalului prin creșterea gradului de predictibilitate și planificare a activităților interne
– Automatizarea proceselor interne care consumatoare de timp și care necesită multă activitate manuală
– Creșterea gradului de interconectivitate și interoperabilitate atât intern, în cadrul spitalului, cât și cu alte unități medicale
– Creșterea nivelului de securitate și confidențialitate a datelor.

Pacienții și aparținătorii lor vor putea avea acces în timp real la progresele constante care se fac cu privire la tratarea evenimentului medical pentru care au ajuns la spital.

De asemenea proiectul va avea un impact pozitiv asupra încrederii pe care pacienții o vor avea în ceea ce privește serviciile medicale de care au beneficiat în perioada cât au fost internați în spital sau au fost programați în diverse structuri ale acestuia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir