cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Consiliul Local Cugir şi Uzina Mecanică vor să se asocieze în vederea constituirii unui nou parc industrial

Consiliul Local Cugir şi Uzina Mecanică vor să se asocieze în vederea constituirii unui nou parc industrial

Publicat în 27.02.2013 la ora 1:23

Uzina Mecanică Cugir a transmis o scrisoare primăriei locale prin care şi-a dat acordul pentru demararea acţiunilor în vederea constituirii unui parc industrial în participaţiune cu consiliul local.

Demersul are în vedere rolul important pe care parcurile industriale îl joacă în sprijinirea dezvoltării economice şi modernizării, avantajele pe care acestea le pot aduce în materie de creştere economică şi competivitate, la atragerea investiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă. Premisa acestei iniţiative porneşte de la faptul că Uzina Mecanică Cugir dispune la ora actuală de mai multe hale de producţie care nu mai au activitate de mulţi ani şi care pot deveni atractive pentru mediul local de afaceri şi nu numai, mai ales că majoritatea dintre acestea au asigurate utilităţile necesare. Aleşii locali din Cugir urmează să-şi dea, joi 28 februarie, un acord de principiu pentru realizarea acestui parteneriat.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 343 ori

Consiliul Local Cugir şi Uzina Mecanică vor să se asocieze în vederea constituirii unui nou parc industrial
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *