cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consiliul Local Cugir a aprobat o nouă rectificare bugetară

Consiliul Local Cugir a aprobat o nouă rectificare bugetară

Publicat în 16.09.2014 la ora 13:00

consilieri CugirSpitalul orăşenesc va primi 900.000 de lei pentru modernizarea şi echiparea ambulatorului.

Într-o recentă şedinţă extraordinară, consilierii legislativului din Cugir au luat în dezbatere şi au aprobat un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban privind o nouă rectificare a bugetului local pe anul 2014. Potrivit raportului de specialitate întocmit de compartimentul economic al primăriei, s-a aprobat repartizarea pe trimestre a sumelor defalcate din TVA pentru finanţarea cheltuielilor de personal din instituţiile de învăţământ în sensul suplimentării sumelor prevăzute în trimestrul al III-lea cu 130 mii lei şi diminuarea cu aceeaşi sumă a prevederilor din trimestrul al IV-lea.
Printr-o decizie a şefului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba, s-au suplimentat cu 75 mii lei sumele necesare prevăzute prin hotărâri judecătoreşti pentru plata personalului din învăţământul preuniversitar de stat.
Prin sentinţa irevocabilă pronunţată în Dosarul civil nr. 4286/3/2012, oraşul Cugir este obligat la plata sumei de 40.666,26 lei, către Administraţia Fondului pentru Mediu, sumă ce reprezintă contravaloarea profitului şi a TVA-ului aferent, pentru proiectul finanţat în baza Contractului nr. 198/N/18.08.2008.
Ţinând seama de cele prezentate, la partea Cheltuieli se prevăd următoarele modificări: la Sănătate se suplimentează cheltuielile secţiunii de dezvoltare cu suma de 900 mii lei pentru susţinerea Proiectului „Modernizarea şi echiparea ambulatorului Spitalului Orăşenesc Cugir”. Tot aici, se alocă suma de 79 mii lei, pentru instalaţia de oxigen şi 25 mii lei pentru repararea centralei telefonice. Învăţământul primeşte o suplimentare de 75 mii lei şi se operează modificările între trimestre. La autorităţile executive se suplimentează cheltuielile materiale cu suma de 45 mii lei, pentru plata obligaţiilor către Fondul pentru Mediu.

C. P.

Acest articol a fost citit de 1743 ori

Consiliul Local Cugir a aprobat o nouă rectificare bugetară
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *