cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consiliul local al orașului Cugir a aprobat şase obiective de investiţii finanţate din fonduri rambursabile interne

Consiliul local al orașului Cugir a aprobat şase obiective de investiţii finanţate din fonduri rambursabile interne

Publicat în 15.01.2019 la ora 16:10

Ținând seama de necesitatea de a asigura resursele financiare pentru realizarea investiţiilor publice de interes local, legislativul din Cugir a făcut unele modificări și completări la o hotărâre de consiliu din 2018 prin care s-a aprobat contractarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de 20.000.000 de lei.

Proiectul vizează documentațiile tehnico-economice, faza DALI și indicatorii tehnico-economici aferenți mai multor obiective de investiții de la nivelul UAT Cugir. Este vorba de modernizarea străzilor arondate Școlilor Gimnaziale „Singidava” (Șureanu, Dealului, Merilor și Tractoristului), respectiv „Iosif Pervain” (Morilor, Zăvoiului, Plevnei, Oituz și Deal), modificarea și schimbarea destinației din ştrand în sală de sport multifuncțională a imobilului situat pe str. Gheorghe Lazăr, nr.1A, Cugir, precum şi construirea şi modernizarea de drumuri forestiere în UAT Cugir.

Referitor la proiectul privind modernizarea de străzi arondate Şcolilor Gimnaziale „Singidava” și „Iosif Pervain”, valoarea investiției se ridică la 18.881,592 lei (9, 9 km străzi) și un credit de 8 milioane de lei. În ceea ce privește modernizarea străzilor Șureanu, Dealului, Merilor şi Tractoristului din Cugir – 2,0 km și modernizare străzilor Plevnei, Oituz, Morilor, Zăvoiului, Deal (4,9 km), valoarea proiectului este de 12.801.090 de lei, iar creditul acordat este de 5 milioane de lei. Valoarea proiectului pentru modificarea și schimbarea destinației din ştrand în sală de sport multifuncțională se estimează la 19.167.832 de lei, iar creditul acordat este de 5 milioane de lei.

În ceea ce priveşte proiectul pentru construirea, modernizarea de drumuri forestiere în UAT Cugir (proiect finanțat și din fonduri europene) – valoarea generală a investiției este de 15.242.075 lei, iar creditul acordat se ridică la 2 milioane de lei. Durata de implementare este de 24 de luni.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 706 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.