cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consiliul Local a stabilit salariile de bază pentru personalul contractual din cadrul Centrului Cultural Cugir

Consiliul Local a stabilit salariile de bază pentru personalul contractual din cadrul Centrului Cultural Cugir

Publicat în 29.07.2018 la ora 19:34

În baza proiectului de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, Consiliul Local al orașului Cugir a stabilit salariile de bază pentru personalul contractual din cadrul Centrului Cultural Cugir (fosta Casă de Cultură), aflat în subordinea Consiliului local al orasului Cugir, începând cu luna august 2018.

Ținând cont de faptul că, Centrul Cultural Cugir este structură cu personalitate juridică se impune stabilirea anexei privind salariile personalului din cadrul acestuia prin menținerea coeficienților stabiliți și aprobați pentru personalul contractual. – Salarii de bază pentru personalul contractual prin care s-au stabilit salariile de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului orașului Cugir.

De asemenea, prin înființarea Centrului Cultural Cugir, s-a desființat funcția contractuală de conducere de director și s-a înființat funcția contractuală de conducere de director general pentru care nu exista coeficient pentru stabilirea salariului de baza pentru aceasta funcție.

Astfel, conform Legii- cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, valabile cu data de 1 august 2018, salariile de bază privind personalul contractual din cadrul Centrului Cultural Cugir sunt după cum urmează: Director general – 6.650 lei; Șef birou, grad II – 5.320 lei; Inspector de specialitate – de la gradul IA până la gradul debutant, între 3.800 lei – 2.755lei; Referent gradul IA până la Referent debutant, între 2.660 lei – 2.375lei; Îngrijitor – 2.280 lei; Mucitor calificat I pțnă la muncitor calificat III între 2565 lei – 2375 lei.

De menționat faptul că, coeficienții privind stabilirea salariilor de bază sunt cei aprobați prin Hotărârea Consiliului Local nr.136/2017.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 283 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.