cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consiliul Judeţean Alba pregăteşte asfaltarea drumului judeţean DJ 704 K, dintre Vinerea şi Sălişte

Consiliul Judeţean Alba pregăteşte asfaltarea drumului judeţean DJ 704 K, dintre Vinerea şi Sălişte

Publicat în 20.10.2017 la ora 9:08

Consiliul Județean Alba intenționează să asfalteze 5 kilometri din drumul județean DJ 704 K între Vinerea și Săliște. Drumul este unul de pământ și este circulat mai mult de cei care exploatează terenurile agricole din zonă.

Proiectul ”Modernizare drum județean DJ 704 K Vinerea (DJ 704) – Săliștea (DJ 705 E)” va fi promovat spre finanțare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Drumul își are originea în drumul județean DJ 704, în dreptul localității Vinerea, traversează apoi o zonă deluroasă unde se află terenurile agricole ale locuitorilor din zonă și se sfârșește în drumul județean DJ 705 E în localitatea Săliștea. Odată asfaltată, această porțiune de drum județean ar putea deservi peste 23.000 de locuitori, populație existentă în Cugir cu satele aparținătoare și comuna Săliștea. CJ Alba alocă 74.000 de lei pentru servicii de proiectare și asistență tehnică pentru acest obiectiv.

Acest articol a fost citit de 703 ori

Consiliul Judeţean Alba pregăteşte asfaltarea drumului judeţean DJ 704 K, dintre Vinerea şi Sălişte
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.