cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consilierii social-democraţi din Cugir doresc ca pensionarii să beneficieze de patru călătorii gratuite în reţeaua de transport a localităţii

Consilierii social-democraţi din Cugir doresc ca pensionarii să beneficieze de patru călătorii gratuite în reţeaua de transport a localităţii

Publicat în 25.02.2014 la ora 11:52

sedinta-colsiliul-local-cugir-2014Consilierii PSD din cadrul Consiliului Local Cugir au inițiat un proiect de hotărâre care a fost înaintat spre avizare secretarului primăriei, jurista Otilia Băluţiu, în vedera înscrierii acestuia pe ordinea de zi a şedinţei din 27 februarie, şi adoptarea unei hotărâri în acest sens.
 
Prin demersul lor, cei 5 aleşi social-democraţi propun primarului Adrian Teban să fie de accord ca pensionarii cu domiciliul stabil pe raza oraşului Cugir să beneficieze de 4 călătorii lunare gratuite, pe reţeaua de transport a localităţii, pe baza unei legitimaţii speciale şi a cuponului de pensie valid, începând cu data de 1 martie 2014. O legitimaţie care să nu fie transmisibilă, iar beneficiarii de gratuitate au obligaţia validării fiecărei călătorii.

În adresa de motivare a iniţiativei, consilierii PSD, îi recomandă primarului să ţină seama de dificultăţile prin care trece această categorie socială, având în vedere că şi alte oraşe au luat decizii similare menite să vină in sprijinul pensionarilor şi a altor persoane defavorizate.

Proiectul de hotărâre este semnat de consilierii PSD: Mircea Trifan, Mircea Simu,  Horia Rotche, Cornel Păştină şi Bogdan Dumitru.

C. P.

Acest articol a fost citit de 265 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.