cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Consilierii PSD și PP-DD au respins proiectul de hotărâre privind Bugetul orașului Cugir pentru anul 2015

Consilierii PSD și PP-DD au respins proiectul de hotărâre privind Bugetul orașului Cugir pentru anul 2015

Publicat în 06.02.2015 la ora 19:52

primarie-cugir-nouÎnscris pe ordinea de zi a Ședinței Consiliului local Cugir de astăzi, Proiectul de Hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, privind Bugetul local al Orașului Cugir pe anul 2015, n-a reușit să întrunească votul necesar pentru a fi adoptat.

Cei 5 consilieri PSD, cărora li s-au alăturat și cei 3 aleși ai partidului condus de Dan Diaconescu, au respins toate articolele cuprinse în proiectul de hotărâre, astfel că, la votul final, s-au înregistrat doar 10 voturi pentru ( 7 voturi împotrivă), un rezultat insuficient pentru ca bugetul să poată trece.

O situație previzibilă, dacă ținem seama că chiar din start, liderul grupului PSD, ing. Mircea Trifan a cerut președintelui de ședință să propună consilierilor retragerea  de pe ordinea de zi a proiectului de buget și amânarea dezbaterii acestuia pentru altă dată.

Prin luările de cuvânt, social-democrații  au acuzat faptul că proiectul de hotărâre privind bugetul nu conține suficiente materiale și anexe menite să justifice clar cheltuirea banului public sau că există materiale  începute și nefinalizate.

Noi am anunțat de la început că nu vom vota un proiect de hotărâre incomplet și că nu suntem de acord cu  alocare de fonduri mai mari  la unele capitole cum ar fi Sportul sau Cultura,  în defavoarea susținerii de finanțări  mai mari pentru reabilitarea și modernizarea de străzi sau alte investiții mult mai importante pentru comunitate. Sperăm, că la reluarea într-o apropiată ședință, a dezbaterilor pe buget, administrația să se prezinte cu problemele pe care le-am sesizat clarificate, iar noi vom vota fără vreo rezervă proiectul de hotărâre’’, a declarat liderul PSD Mircea Trifan.

   Constantin PREDESCU    

Facebook 

Acest articol a fost citit de 497 ori

Consilierii PSD și PP-DD au respins proiectul de hotărâre privind Bugetul orașului Cugir pentru anul 2015
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *