cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Consilier local nou în tabăra social-democraţilor din Cugir

Consilier local nou în tabăra social-democraţilor din Cugir

Publicat în 27.01.2018 la ora 10:00

Ca urmare a încetării, de drept, a mandatului de consilier din cadrul Consiliului Local Cugir al inginerului Mircea Augstin Trifan (director general la Societatea Uzina Mecanica Cugir și lidre al organizației Cugir a PSD), ales pe lista Partidului Social Democrat la alegerile locale din 2016, legislativul de la poalele Drăganei a validat vineri, un nou mandat de consilier local,  pe locul rămas vacant.

De precizat că Mircea Trifan și-a înaintat demisia din calitatea de consilier local în urmă cu aproximativ trei săptămâni, din motive personale. Locul declarat vacant a fost ocupat de următorul supleant de pe lista PSD și anume, de către dr. Julieta Isarie, candidat pe lista electorală a social – democraților din Cugir, la alegerile locale din anul 2016.   Julieta Isarie este medic de familie, ocupă funcția de vicepreședinte al organizației locale a P.S.D. și de președinte al organizației femeilor social – democrate din Cugir.

A mai făcut parte din Consiliul Local Cugir în perioada 2000 – 2004.  Având în vedere că este de profesie medic, aceasta va face parte din Comisia pentru învățământ, sănătate, cultură, sport, protecție socială.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 733 ori

Consilier local nou în tabăra social-democraţilor din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.