cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Conducerile filialelor din Romarm se vor întâlni joi la Uzina Mecanică Cugir

Conducerile filialelor din Romarm se vor întâlni joi la Uzina Mecanică Cugir

Publicat în 16.04.2013 la ora 11:23

Compania Națională Romarm București va organiza joi, 18 aprilie la sediul SC Uzina Mecanică Cugir, o reuniune de lucru la care vor lua parte, directorul general Dan Tache precum și managerii celor 15 societăți comerciale subordonate companiei.

Potrivit unor surse, în cadrul întâlnirii va fi făcută o evaluare a activității filialelor și vor fi analizate unele măsuri menite să aibă ca efect reconfigurarea structurii companiei și redimensionarea capacităților de producție precum și transformarea acesteia într-o entitate cu un management flexibil și o activitate viabilă și profitabilă. În baza acelorași informații, participanții ar putea lua în dezbatere și unele propuneri cu finalitate cum ar fi reducerea arieratelor, dezvoltarea obiectivului principal de activitate și creșterea cifrei de afaceri la nivelul celor 15 filiale ale industriei de apărare, în care mai lucrează aproximativ 5.400 de salariați.
Reuniunea de la Cugir este după mai bine de trei ani prima care se desfășoară în acest cadru și are menirea să reia o practică mai veche a Romarm și anume aceea de a organiza prin rotație întâlniri lunare la sediul fiecărei socitați comeciale din subordine.
După cum am aflat la întâlnirea de la Cugir vor fi prezenți administratorul special de la cele două fabrici și director comercial la Romarm, Dr. Ing. Nicușor Mihai  precum și președinții consiliilor de adminitratie de la UM Cugir și de la Fabrica de Arme Cugir.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 3051 ori

Conducerile filialelor din Romarm se vor întâlni joi la Uzina Mecanică Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *