cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Conducerea CARP Cugir, remarcată şi felicitată de preşedintele Federaţiei Naţionale „OMENIA”, Gheorghe Chioaru

Conducerea CARP Cugir, remarcată şi felicitată de preşedintele Federaţiei Naţionale „OMENIA”, Gheorghe Chioaru

Publicat în 03.09.2015 la ora 10:00

CARP CugirSăptămâna trecută, preşedintele Federaţiei Naţionale „Omenia”, ing. Gheorghe Chioaru, a efectuat vizite la Case de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor (CARP) din judeţul Alba, printre acestea aflându-se şi „Solidaritatea” Cugir, asociaţie condusă de preşedintele Vistian Blaga şi care numără peste 1.700 de membri.

Deplasarea la Cugir a debutat vineri dimineaţa, la sediul primăriei locale, unde liderul „Omenia”, însoţit de preşedinte şi de membri ai Consiliului Director al CARP Cugir, au fost întâmpinaţi de viceprimarul oraşului, Horia Rotche. Următorul popas l-a făcut la sediul CARP Cugir, prilej cu care Chioaru s-a întâlnit cu membri ai conducerii „Solidaritatea” şi cu funcţionari ai asociaţiei, iar la Clubul Pensionarilor CARP, a purtat discuţii cu mai mulţi membri prezenţi la activităţile ce se desfăşoară în cadrul acestei nou-înfiinţate locaţii destinate petrecerii în mod plăcut şi util a timpului liber. Preşedintele Gheorghe Chioaru a avut cuvinte de apreciere referitoare la activitatea Casei de ajutor din Cugir, a preşe­dintelui Vistian Blaga, fapt pentru care le-a adresat acestora mulţumiri şi felicitări şi le-a înmânat „Diploma de Excelenţă” pentru sprijin acordat CARP Cugir în acţiunile de întrajutorare şi protecţie socială a persoanelor vârstnice. „Sunteţi una dintre asociaţiile cele mai puternice la nivelul judeţul Alba, fapt pentru care vă adresez sincere consideraţii şi felicitări, dar va trebui să vă preocupaţi mai mult în perioada ce urmează pentru a mări numărul de membri ai CARP Cugir. Aveţi o rezervă serioasă în Cugir, dar şi în mediul rural din comunele apropiate, un potenţial care poate fi convins şi atras să se înscrie în asociaţie, astfel ca până în 2017 să ajungeţi la cel puţin 7.000 de membri”, le-a transmis preşedintele „Omenia” reprezentanţilor CARP Cugir. De menţionat că vizite similare au fost făcute la asociaţiile din Ocna Mureş şi Sebeş, iar sâmbătă, Gheorghe Chioaru a participat la inaugurarea sediului CARP Teiuş.

Acest articol a fost citit de 249 ori

Conducerea CARP Cugir, remarcată şi felicitată de preşedintele Federaţiei Naţionale „OMENIA”, Gheorghe Chioaru
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.