cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Concursul de Kendama organizat la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir a atras peste 100 de concurenți. Vezi cine sunt câștigătorii

Concursul de Kendama organizat la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir a atras peste 100 de concurenți. Vezi cine sunt câștigătorii

Publicat în 30.05.2017 la ora 14:28

Un concurs inedit de KENDAMA pe cât de atractiv, pe atât de spectaculos, s-a desfășurat în premieră ieri, 29 mai 2017, la Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir.

În organizarea profesorilor Ioan Bașca, Cătălin Pașcanu și Lavinia Lupu Flașeriu, (la solicitarea elevilor), în sala de sport a instituției a avut loc prima ediție a concursului de KENDAMA, jucăria care a cuprins România, întrecere, ce a reunit peste 100 de copii din ciclul primar și gimnazial de la amintita instituție. În urma execuției probelor eliminatorii, au rămas în joc cei mai pricepuți jucători și care și-au adjudecat trofeele, după cum urmează:

Gimnaziu

– Loc I: Schadi Andreas – cl. VII B

– Loc II: Caunce Joshua –cl.  VI B

– Loc III: Pușcaș Alexandru – cl. V C

Primar

– Loc I: Vulcu Răzvan – cl. II B

– Loc II: Ileasă Robert – cl. III A

– Loc III: Șoit Andrei – cl. III B

Arbitrii concursului au fost mult experimentații jucători Nasta Darius Carola Robert, iar observator a fost Lupu Flasheriu Câștigătorii au fost recompensați cu cupe,  toți participanții primind diplome din partea organizatorilor.

Acest articol a fost citit de 599 ori

3.7
03

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.