cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Concursul de felicitări „Crăciun Fericit” a ajuns la ora bilanțului

Concursul de felicitări „Crăciun Fericit” a ajuns la ora bilanțului

Publicat în 15.01.2014 la ora 18:22

concurs-felicitari-cugirÎn urmă cu puține zile s-a tras cortina peste cea de-a doua ediție a Concursului județean de felicitări „Crăciun Fericit”, manifestare ai cărei artizani sunt Școala Ioan Mihu și Grădinița cu program normal din Vinerea, unități de învățământ aparținând Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir.

Concursul s-a desfășurat cu acordul Inspectoratului Școlar Județean Alba și sprijinul conducerii Școlii Gimnaziale Nr. 3 Cugir, prin director prof. Stela Țârlea și director adjunct Aurel Milea.
Potrivit doamnei prof. Mihaela Szilagyi Tomoiu, concursul s-a adresat preșcolarilor și școlarilor din ciclul primar și s-a bucurat de un număr neașteptat de mare de participanți.
Astfel, în urma bilanțului realizat de organizatori s-a constatat că au răspuns provocării 453 de elevi și preșcolari, 170 de cadre didactice din 46 de localități, 20 de județe și municipiul București. Au fost premiate cele mai reușite lucrări realizate de elevi, precum și cadrele didactice coordonatoare.
Mărturie a implicării elevilor în dorința de-ași demonstra originalitatea și creativitatea în confecționarea de felicitări stau expozițiile organizate la Casa Orășenească de Cultură din Cugir și Căminul Cultural din Vinerea, expoziții conținând lucrări de o mare sensibilitate.
Merită felicitări toți elevii participanți, precum și organiatorii acestui demers: prof. Mihaela Szilagyi Tomoiu, Nicoleta Hustiuc, Luninița Enescu, Anișoara Filimon, Ana Herlea, Buda Ioan, Alina Rotaru.

C. P.

Acest articol a fost citit de 457 ori

Concursul de felicitări „Crăciun Fericit” a ajuns la ora bilanțului
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *