cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Concertul live oferit de trupa „AMURG” din Cugir la 2 ani de la înființare

Concertul live oferit de trupa „AMURG” din Cugir la 2 ani de la înființare

Publicat în 17.05.2015 la ora 13:27

amurg-cugir-aniversare-mai-2015Circa 100 de persoane au participat vineri, începând cu ora 19.00, la restaurantul „Chic” din Cugir pentru a lua parte la concertul live oferit de trupa „AMURG” cu ocazia aniversării a 2 ani de la lansare.

Participanții au avut parte de un spectacol inedit plin de energie si mult dans, prilej cu care a fost lansată oficial trupa „Infinity”, având  în componență 4 fete, acestea fiind coordonate de Attillo Doszlop.

Amurg Band a fost inființată în urma cu 2 ani la inițiativa lui Attillo Doszlop, coordonatorul, profesorul și în același timp părintele trupei.  Componența trupei este una complexă, Andrada Hofmeister – voce, Austin – voce, Robert Dicu – chitară solo, Presecan Mihai – chitară lead, Laurentiu Presecan – chitară bass, Adrian Popa – tobe și Adi Dache – clape.  Pe parcursul a 2 ani, trupa Amurg a fost prezentă la diferite evenimente, festivaluri, interviuri radio și posturi TV. „De 2 ani activăm împreună, 2 ani frumoși, plini de bucurii și de momente placute în care am reușit să demonstrăm că muzica este pentru noi pe primul loc. Suntem fericiți și în același timp multumiți pentru seara petrecută alaturi de cugirenii noștrii frumoși. Atmosfera a fost una minunată, cu mult dans și voie bună. Sperăm ca pe viitor sa luăm parte la cât mai multe evenimente la care publicul să fie la fel de încântat de prestația noastră. Mulțumim tuturor că ne susțineți și sunteți mereu alături de noi !”, le-a transmis celor prezenți, Austin – solist vocal al trupei Amurg. Cu această ocazie le urăm și noi componenenților trupei „AMURG”, un sincer și calduros „La mulți ani”!

Constantin PREDESCU 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 900 ori

Comentarii

4 Comentarii la Concertul live oferit de trupa „AMURG” din Cugir la 2 ani de la înființare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.