cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Compania italiană “Techno Plast” şi-a început parțial activitatea de producție

Compania italiană “Techno Plast” şi-a început parțial activitatea de producție

Publicat în 29.01.2013 la ora 8:53

Două hale spaţioase de la Uzina Mecanică Cugir, în suprafaţă de cca 6000 mp, unde cu mai mulţi ani în urmă se fabricau maşini unelte speciale şi cuplaje electromagnetice şi-au găsit, graţie unui investitor străin, utilitatea şi implicit salvarea de la degradarea totală.

Compania italiană a demarat încă din noiembrie anul trecut lucrările la amenajarea a ceea ce urmează să fie una din importantele fabrici de injecţie mase plastice pentru industria auto şi electrocasnică ce va oferi locuri de muncă pentru cca 300 de persoane.

O investiţie de peste 1 milion de euro care înseamnă lucrări de reabilitare clădiri, implicare destul de costisitoare, menită să creeze un cadru propice pentru dezvoltarea activităţilor de producţie, specifice unei unităţi comerciale care se respectă. Iar dacă se ia în calcul şi valoarea utilajelor noi, de ultimă generaţie, unele instalate deja, iar altele îşi aşteaptă rândul, ne putem imagina efortul făcut de investitor pentru a crea o firmă cât mai performantă.

Potrivit unor informaţii primite din partea unor salariaţi cu funcţii de răspundere, care lucrează în cadrul societăţii, una din hale a fost în mare parte amenajată, iar activitatea de fabricaţie a iceput deja pe câteva utilaje. Deocamdată, produsele executate reprezintă subansamble necesare pentru omologare, urmând ca pe parcurs să se treacă la fabricaţia de serie.

 Conform aceloraşi surse, contractul de închiriere a halelor a fost semnat pentru o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire, dar există şi intenţia de cumpărare a celor două spaţii dacă se ajunge la un acord de ambele părţi.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 931 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.