cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Colegiul Național „David Prodan” din Cugir și-a prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2016 – 2017

Colegiul Național „David Prodan” din Cugir și-a prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2016 – 2017

Publicat în 20.04.2016 la ora 21:52

porti-deschise-david-prodan-cugir-apr-2016Desfășurată sub semnul cărții, „Ziua Porților Deschise” de astăzi, 20 aprilie 2016, de la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir, a fost marcată de vizita elevilor claselor a VIII-a de la Școlile „Iosif Pervain”, Gimnazială Nr. 3, „Singidava”, „Ioan Mihu” din Vinerea și „David Prodan” din Săliște.

Însoțiți de directoarea colegiului prof. Ionela Cozmescu, de cadre didactice și elevi ai instituției, oaspeții au avut prilejul de a vizita cabinetele de filologie, laboratoarele de informatică, fizică, chimie, biologie, amfiteatrele, stația radio, cabinetul de lb. română unde au asistat la o minisesiune de referate privind istoricul colegiului „David Prodan”.

Ei au avut prilejul să viziteze Cabinetul Documentare Informare unde au vizionat filmul de prezentare al școlii și sala multimedia unde au asistat la o activitate derulată printr-un proiect cu Jandarmeria Alba. Vizitatorii au putut asista de asemenea, la activități sportive desfășurate pe terenul de sport în cadrul ,,Cupei David Prodan”, au avut ocazia de a intra în contact direct cu liceenii și cadrele didactice ale Colegiului, de a cunoaște realizările și așteptările acestora, dar, mai ales, de a putea evalua infrastructura școlii.

Desfășurată în cadrul programului „Săptămâna altfel”, „Ziua Porților Deschise” a fost o bună ocazie pentru promovarea ofertei școlare a instituției amintite, elevii primind informații despre oferta educațională pentru anul de învățământ 2016-2017, ofertă ce poate fi vizualizată mai jos:

• OFERTA EDUCAȚIONALĂ AN ȘCOLAR 2016-2017

PROFIL REAL:

– 1 CLASĂ MATEMATICĂ-INFORMATICĂ- Intensiv informatică- 28 locuri-zi

– 1 CLASĂ ȘTIINTE ALE NATURII- Intensiv franceză-28 locuri-zi

– 1 CLASĂ ȘTIINȚE ALE NATURII-28 locuri-seral

PROFIL UMANIST:

– 1 CLASĂ FILOLOGIE- INTENSIV ENGLEZĂ- 28 locuri-zi

Începând cu ora 11.00, elevii celor două colegii cugirene, „I.D. Lăzărescu” și „David Prodan”, a Școlilor gimnaziale Nr. 3 și „Singidava”, însoțiți de directorii și cadrele didactice ale instituțiilor amintite, au participat la „Marșul cărților și al cititorilor”, încheind activitatea zilei sub semnul dragostei de carte, al învățăturii și al promovării lecturii, toate instituțiile amintite susținând un program artistic la Casa de cultură a orașului Cugir.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 155 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.