cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Colegiul Naţional “David Prodan” Cugir a primit 10 tablete prin proiectul “Education Mobile”

Colegiul Naţional “David Prodan” Cugir a primit 10 tablete prin proiectul “Education Mobile”

Publicat în 12.03.2013 la ora 16:27

Bucurie mare astăzi la Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir, cu ocazia intrării în posesia a 10 tablete, care vor fi folosite de elevii instituţiei la orele de curs, în cadrul mai multor discipline şcolare.

Demersul face parte din derularea unui proiect intitulat “Education Mobile” demarat de cugireanul Dragoş Onac, fost elev al liceului, premiat la Olimpiada Naţională de Informatică, actualmente student al Institutului Politehnic din București şi care prevede dotarea instituţiei cu 20 de tablete pe parcursul a 9 luni.

Proiectul de care beneficiază unitatea de învăţământ cugireană este girat de “Internet Society” şi îi are ca susţinători, pe directorul colegiului profesoara Lilica Vânt, precum şi pe profesoara de Informatică Janeta Crăciun. Elevii s-au bucurat de-a dreptul de vestea primirii tabletelor, astfel că din prima zi au dorit să le folosească pe grupuri, dar să se şi fotografieze cu ele.

De precizat că de proiectul amintit au beneficiat doar două instituţii de învăţământ din România: Colegiul Naţional “David Prodan” şi Şcoala Gimnazială “Adrian Păunescu” din Bucureşti.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 247 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.