cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Clubul Sportiv ProDANCE 2007 din Cugir a obținut rezultate notabile în cadrul Campionatului Naţional de Clase desfășurat la Reghin

Clubul Sportiv ProDANCE 2007 din Cugir a obținut rezultate notabile în cadrul Campionatului Naţional de Clase desfășurat la Reghin

Publicat în 25.11.2014 la ora 19:07

cugir-pro-dance-campionat-reghinRecent, la Reghin, au avut loc întrecerile din cadrul celei de-a IX-a ediţii a Campionatului Naţional de Clase Cupa “Mirona”, Gala Dansului Sportiv Românesc, competiţie desfăşurată de Federaţia Română de Dans Sportiv în colaborare cu cu Clubul “Dansul Viorilor” din Reghin.

Peste 1.500 de sportivi, reprezentând  80 de cluburi şi asociaţii sportive din ţară, au luat parte la importantul eveniment care se desfăşoară o singură dată pe an.

Clubul Sportiv ProDANCE 2007 Cugir, condus de Sergiu Prodan a participat la trei categorii de vârstă: La fete solo 4-7 ani, Teodora Vinţan s-a clasat pe locul IV, perechea Cristian Costea şi Bianca Simina (8-9 ani) a ajuns în semifinală, iar perechea Sebastian  Olcean şi Castilia Măieraş a obţinut locul IV, respectiv V.

 Perechea 4-7 ani: Eric Robert Prodan şi Evelyne Sterca a ocupat locul I şi III de pe podium, aceştia fiind cei mai tineri participanţi din cadrul campionatului naţional.

 „Până la finele acestui an mai urmează încă patru competiţii naţionale organizate la Sebeş, Tg. Mureş, Alba Iulia şi Cluj Napoca, unde sperăm să obţinem rezultate cât mai bune’’, ne-a declarat antrenorul Sergiu Prodan.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 529 ori

Clubul Sportiv ProDANCE 2007 din Cugir a obținut rezultate notabile în cadrul Campionatului Naţional de Clase desfășurat la Reghin
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *