cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Clubul Copiilor din Cugir şi-a deschis porţile

Clubul Copiilor din Cugir şi-a deschis porţile

Publicat în 06.10.2014 la ora 15:00

activitati-club-copiiCopiii din oraşul Cugir au multe motive de bucurie. De miercuri, 1 octombrie 2014, Clubul Copiilor din Cugir și-a deschis porţile pentru anul şcolar 2014-2015.

În cadrul instituţiei situate in imediata vecinătate a Colegiului Naţional „David Prodan” va avea loc festivitatea de deschidere a activităţilor din cadrul celor 5 cercuri, în care s-au înscris deja şi sunt aşteptaţi să-şi exprime opţiunile un număr cât mai mare de copii, cu vârste între 4 şi 18 ani, participarea acestora fiind gratuită. Copiii au posibilitatea să aprofundeze cunoştinţele dobândite în şcoală, să le completeze, să îşi dezvolte aptitudinile, potrivit vocaţiei şi opţiunilor lor. Prin programele educative pe care le oferă, Clubul Copiilor din Cugir organizează petrecerea timpului liber al şcolarilor şi preşcolarilor în cadrul unor activităţi corespunzător pregătirii sau preferinţelor lor. Astfel, pentru anul de învăţământ 2014-2015, Clubul Copiilor din Cugir va funcţiona ca şi în anul şcolar trecut, cu 5 cercuri: Gimnastică – antrenor Monica Câmpean, Muzeografie – prof. Rodica Miere, Design-Textil – ing. Polixenia Morariu, Karting – maistru Iulius Urieşu şi Orientare turistică – antrenor Gheorghe Nedea.
Dacă facem un bilanţ al rezultatelor obţinute în anul şcolar care a trecut, clubul are rezultate cu care se poate mândri. Spre exemplu, la Gimnastică Aerobică şi Dans Modern, antrenoarea Monica Câmpean a participat la 7 concursuri naţionale şi internaţionale obţinând de fiecare dată locul I cu formaţia „Panterele Negre”. La Muzeografie –  tehnica aranjării muzeului, istoria şi pictura pe sticlă, icoane, prof. Rodica Miere se poate mândri cu obţinerea la mai multe concursuri, a 4 locuri I, 2 locuri II şi 6 locuri III, iar Polixenia Morariu nu s-a lăsat nici ea mai prejos la întrecerile naţionale de design –textil, situându-se pe podiumul concursurilor, cu 7 locuri I, 6 locuri II şi un loc III. De asemenea, în cadrul Concursului Naţional de Karting, piloţii lui Iulius Urieş au avut o evoluţie foarte bună, echipajul de karturi a urcat de fiecare dată pe podium, de 4 ori pe locul II şi de 2 ori pe locul III. La fel se poate spune despre Cercul de Orientare –Turism care în vara acestui an a obţinut un rezultat de excepţie la Campionatul Naţional de Orientare, unde elevii lui Gheorghe Nedea au obţinut locul I la Cupa Chimistul şi Cupa Munţilor Făgăraş. „De aceea îi invităm pe toţi copiii să se înscrie la activităţile educative din cadrul instituţiei noastre, loc în care vor descoperi o lume minunată a artei, ştiinţei şi sportului’’, a declarat profesoara Rodica Miere.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 653 ori

Clubul Copiilor din Cugir şi-a deschis porţile
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *