cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Clasa “Step by Step” a Școlii “Singidava” Cugir a împlinit 100 de zile de activitate

Clasa “Step by Step” a Școlii “Singidava” Cugir a împlinit 100 de zile de activitate

Publicat în 01.03.2014 la ora 12:17

elevi-sem-IIMoment special pentru elevii și învățătorii clasei „Step by Step’’ de la Şcoala Gimnazială ,,Singidava’’ Cugir cu prilejul împlinirii a 100 de zile de activitate.

Evenimentul a constituit un prilej de a marca această importantă zi prin organizarea unor expoziţii conţinând colecţii din 100 de obiecte diverse, realizate de copiii şcolii pentru acest moment deosebit.

Colecţia de şerveţele, colier cu mărgele, flori de primăvară, jucărioare, magneţi, piese lego, etc. au dovedit creativitatea şi inventivitatea elevilor, spre bucuria părinţilor, bunicilor şi a altor invitaţi care au vizitat şcoala.

“Este o zi foarte importantă pentru instituţia noastră, pentru că am împlinit 100 de zile  de activitate şcolară. Ne-am pregătit din timp pentru a sărbătorii aşa cum se cuvine acest momement, care este unul specific acestei alternative educaţionale. Demersul are ca obiectiv principal evidenţierea cunoştinţelor instructiv-educative pe care copiii le-au acumulat în această perioadă de timp”, au arătat prof. înv. primar Rozalia Mihu şi Mihaela Matei.

C. P.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 395 ori

Clasa “Step by Step” a Școlii “Singidava” Cugir a împlinit 100 de zile de activitate
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.