cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Circa 400 de doamne și domișoare au participat la petrecerea organizată de PSD Cugir cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

Circa 400 de doamne și domișoare au participat la petrecerea organizată de PSD Cugir cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

Publicat în 09.03.2017 la ora 13:12

Circa 400 de doamne și domnișoare au fost prezente ieri, 8 Martie 2017, la sărbătoarea organizată de social – democrații din Cugir cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Într-o ambianţă deosebită, asigurată de ospitaliera sală a restaurantului Casa Cugireană,  conducerea organizației locale a partidului cu trei trandafiri, în frunte cu președintele Mircea Trifan și președinta femeilor dr. Julieta Isarie,  au ales un program special, menit să facă o seară de neuitat pentru reprezentantele sexului frumos.

Meniul variat, muzica de calitate, dansul și voia bună, dar şi progamul artistic susţinut de formația „Trandafir & Ghiță Pașca”, precum și de talentaţii copii ai trupei ProDance,  au făcut din omagierea Zilei Femeii un eveniment  de mare satisfacție și de socializare pentru numeroasele mame, soții prietene sau fiice, venite să petreacă cu acest prilej.

Manifestarea a fost deschisă de președinta organizației femeilor social – democrate din Cugir dr. Julieta Isarie, după care, invitați de seamă, precum: deputatul Ioan Dârzu – președintele organizației Județene Alba a PSD, prof. Marcela Dărmuș – președinta org, Jud. Alba a Femeilor- vicepreședinte PSD Alba, Cornel Murg – fost prefect – vicepreședinte PSD Alba, prof. Monalisa Borza – inspector general adj. la ISJ Alba și nu în ultimul rând Mircea Trifan – președinte PSD Cugir, le-au transmis felicitări și le-au adresat mesaje tuturor invitatelor prezente la sărbătoarea organizată de ziua lor.

„De ziua de 8 Martie vreau să vă adresez mulțumiri pentru faptul că ați onorat invitația noastră, să vă urez din partea mea și a conducerii organizației  PSD, multă sănătate şi fericire alături de familiile dumneavoastră. Vreau să le mulţumesc totodată celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment” le-a  transmis participantelor Mircea Trifan.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 332 ori

Circa 400 de doamne și domișoare au participat la petrecerea organizată de PSD Cugir cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.