cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Circa 300 de cugireni au ales să întâmpine venirea lui 2018 în stradă

Circa 300 de cugireni au ales să întâmpine venirea lui 2018 în stradă

Publicat în 01.01.2018 la ora 13:40

În intenția de a păstra tradiția, circa 300 de cugireni au ales să-și petreacă timp de aproape o oră, Revelionul în stradă, punctul de întâlnire fiind ca de fiecare dată, platoul din fața Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”. Nu au lipsit focurile de artificii,  șampania, dar și zgomotul asurzitor al petardelor.

Zona din apropierea bradului de Crăciun a fost ocupată la cumpăna dintre ani, de cei care au dorit să petreacă un altfel de Revelion și să-l întâmpine cu bucurie pe 2018, an de care își leagă multe speranțe. Pe lâng numeroșii participanți, care au ales să-și petreacă Revelionul la restaurantele și barurile din apropiere, oameni de toate vârstele s-au adunat aici, cu sticle de vin și de șampanie pentru a uita o clipă de grijile cotidiene, cu dorința de a ciocni un pahar cu cei dragi și cu prietenii și pentru a-și ura de Anul Nou, tradiționalul „La mulți ani”.

O parte dintre ei au venit la întâlnire înarmați cu un adevărat arsenal de petarde, spectacolul pirotehnic cu zgomote greu de suportat, au transformat zona din jurul bradului de Crăciun, într-un fel de „teatru de război”. Doar focul de artificii organizat de primărie și lampioanele lansate de localnici au mai diminuat disconfortul fonic produs de sutele de petarde, aruncate peste tot. La final, cei prezenți s-au „răzbunat” într-un mod plăcut, spărgând în stradă și pe trotuare, sticlele de șampanie goale și pahare, tot ca semn al obișnuitei tradiții, la cumpăna dintre ani.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 477 ori

Circa 300 de cugireni au ales să întâmpine venirea lui 2018 în stradă
3 (60%) 3 vote[s]

Comentarii

Un Comentariu la Circa 300 de cugireni au ales să întâmpine venirea lui 2018 în stradă

  1. Macelarul Răspunde

    11.01.2018 la 11:17

    Amenda ,ptr tulburarea ordinii și liniștii publice. Deci amenda la toți…

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.