cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Circa 2000 de persoane defavorizate din Cugir își pot ridica ajutoarele alimentare subvenționate de Uniunea Europeană

Circa 2000 de persoane defavorizate din Cugir își pot ridica ajutoarele alimentare subvenționate de Uniunea Europeană

Publicat în 16.12.2014 la ora 16:24

ajutoare-alimentare-defavorizati-cugirPrimăria orașului Cugir a început să distribuie alimentele subvenționate de Uniunea Europeană pentru persoanele defavorizate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Luminița Birăesc, este vorba de 8 categorii de produse care vor intra în cămările a aproximativ 2000 de persoane nevoiașe. Este vorba despre făină albă, de mălai, zahăr, paste făinoase, conserve de carne și pateu, iar beneficiarii își pot ridica alimentele, în funcție de zona în care locuiesc.

Spre deosebire de ceilalți ani, primăria orașului Cugir va împărți alimentele în baza unei liste primite și a unui cupon pe care beneficiarul l-a primit anterior în poștă.

Categoriile care primesc aceste ajutoare sunt: beneficiarii de ajutor social, de alocație de susținere a familiei, pensionarii cu pensii mai mici de 400 de lei, persoanele cu handicap grav și accentuat și șomerii indemnizați, cu șomaj sub 400 de lei. Pentru a intra intra în posesia lor, cugirenii trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate și un act care să ateste categoria din care fac parte. Programul de distribuție este de luni până joi, între orele 10.00 și 16.00, iar vineri între 10.00 și 13.30.

Acest articol a fost citit de 346 ori

Circa 2000 de persoane defavorizate din Cugir își pot ridica ajutoarele alimentare subvenționate de Uniunea Europeană
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *