cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Centrul Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități din Vinerea a primit autorizație de funcționare

Centrul Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități din Vinerea a primit autorizație de funcționare

Publicat în 31.12.2015 la ora 13:00

persoana-cu-dizabilitatiÎn decursul acestui an, cei 4 specialiști ai Centrului Mltifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități situat în Vinerea – Cugir (psiholog, psihopedagog, asistent social și kinetoterapeut), au desfășurat o intensă activitate de recuperare pentru un număr de 21 de copii și 66 de adulți.

Preocupările s-au materializat în recuperare cognitivă, consiliere psihologică, terapii scurte, terapie logopedică, psihodiagnostic, terapie educatională, stimulare cognitivă, ludoterapie, formare autonomie personală, socializare, consiliere socială, kinetoterapie, masaj, gimnastică medicală.

Ca rezultat al eforturilor depuse impreuna cu administratia locală Cugir, SPAS Cugir si CJ Alba, după obținerea avizelor de funcționare ISU, DSP, s-a obtinut autorizația de funcționare provizorie eliberată de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale si Persoanelor Vârstnice pentru o perioadă de un an până în octombrie 2016. „Această autorizare a fost posibilă si datorită monitorizarii efectuate de specialiștii ADR Centru si Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba”, ne-a declarat directorul centrului, economistul Silviu Samoilescu. Portivit lui Samoilescu, pe viitor se dorește dezvoltarea activităților de recuperare prin depunerea de proiecte viabile pentru accesarea de fonduri europene.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 111 ori

Centrul Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități din Vinerea a primit autorizație de funcționare
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.