cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Centenarul Marii Uniri sărbătorit la Școala Gimnazială „David Prodan” din Săliștea

Centenarul Marii Uniri sărbătorit la Școala Gimnazială „David Prodan” din Săliștea

Publicat în 01.12.2018 la ora 11:19

Cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, elevii de la Școala Gimnazială „David Prodan” Săliștea, coordonați de directorul instituției, profesor Suciu Ionela Gabriela și îndrumați de învățătoarele David Alina Natalia, Mihu Ionela Maria și Pintea Daniela Mihaela, au desfășurat încă o activitate din cadrul proiectului educațional „Sărbătorim Centenarul – 1 Decembrie, Ziua Națională a României”.

Acest proiect s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile, iar activitățile au fost variate și atractive pentru elevi. Aceștia au aflat mai multe informații despre unire și centenar din diferite lecturi și prezentări power-point apoi au realizat mai multe lucrări, desene, afișe, stegulețe, cocarde cu care au decorat clasele și holurile școlii.

Manifestarea a continuat cu un frumos program artistic, din care n-au lipsit cântecele și poeziile patriotice menite să amintească de evenimente importante petrecute în istoria poporului român. Potrivit directorului școlii, activitățile proiectului se vor finaliza luni, 3 decembrie, când elevii participanți la manifestările dedicate Unirii de la Alba-Iulia își vor împărtăși impresiile.

La mulți ani, România!
La mulți ani, români!

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 317 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.