cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Cei patru bărbați care au tâlhărit, în luna februarie, o femeie de 92 de ani din Șibot, au fost trimiși în judecată

Cei patru bărbați care au tâlhărit, în luna februarie, o femeie de 92 de ani din Șibot, au fost trimiși în judecată

Publicat în 26.07.2017 la ora 20:01

Cei patru au fost trimiși în judecată la Alba Iulia pentru tâlhărie calificată. Doi dintre inculpați sunt din Miercurea Sibiului, iar ceilalți doi din comuna Gârbova.

Tâlhăria a avut loc în iulie 2016. Persoanele trimise în judecată sunt Rupa Nicolae Remus (31 ani), Teodorescu Cătălin Grigore (36 ani), Lazăr Gheorghe Viorel (27 ani) și Moldovan Silviu Daniel (18 ani). Autorii infracțiunii au fost identificați în luna februarie a acestui an de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, în colaborare cu poliţiştii din cadrul serviciului similar din IPJ Hunedoara.

”În urma cercetărilor s-a constat că la data de 2 iulie 2016, în jurul orei 03.00, prin efracție, cei patru bărbați au pătruns în locuința unei bătrâne de 92 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, unde, prin amenințarea victimei cu moartea și acte de violență i-au luat de suma de 1.400 lei, după care au părăsit locul faptei”, susțin anchetatorii cazului. La momentul identificării, trei dintre inculpați au fost arestați preventiv, ulterior fiind eliberați sub control judiciar. În 5 iulie 2017, completul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului, a administrării probelor în faza de urmărire penală, a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii dosarului.

 Decizia Judecătoriei a fost contestată de unul dintre inculpați. Cei patru riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 și 10 ani. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpații beneficează de prezumția de nevinovăție.

Acest articol a fost citit de 165 ori

Cei patru bărbați care au tâlhărit, în luna februarie, o femeie de 92 de ani din Șibot, au fost trimiși în judecată
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.