cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Cei doi candidaţi pentru fotoliul de lider al social-democraţilor din Cugir sunt Nicolae Muntean şi Mircea Trifan

Cei doi candidaţi pentru fotoliul de lider al social-democraţilor din Cugir sunt Nicolae Muntean şi Mircea Trifan

Publicat în 28.02.2013 la ora 13:05

La Casa Orăşenească de Cultură din Cugir se vor desfăşura vineri 1 martie 2013, începând cu ora 17.00, lucrările Conferinţei orăşeneşti Cugir a PSD, eveniment menit să facă o analiză a activităţii desfăşurate de organizaţia locală de la alegerile precedente şi până în prezent.

Tot cu acest prilej, cei 304 delegaţi desemnaţi de adunările generale ale celor 18 organizaţii constituite pe structura secţiilor de votare sunt chemaţi să voteze conducerea organizaţiei orăşeneşti, precum şi delegaţii pentru conferinţa judeţeană Alba a PSD.

Daca până la începutul acestei săptămâni se cunoştea numele unui singur candidat la funcţia de preşedinte al PSD Cugir, în persoana lui Mircea Trifan, de câteva zile şi-a anunțat intrarea în cursa pentru fotoliu de lider şi inginerul Nicolae Muntean. Acesta lucrează la Uzina Mecanică de aproape 40 de ani, iar de mai mult timp ocupă funcţia de şef de secţie în cadrul societăţii cugirene de armament şi muniţie. Tot el  deţine şi funcţia onorifică de preşedinte al Clubului de fotbal din Cugir.

Contracandidatul său, ing. Mircea Trifan este şef de formaţie la sucursala locală de apă, iar după plecarea lui Cornel Murg la Prefectură a preluat funcţia de președinte interimar al organizaţiei de partid.

Organizaţia social-democraţilor din Cugir numără aproape 1000 de membri, iar ultima conferinţă de alegeri avut loc în anul 2010.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 335 ori

Cei doi candidaţi pentru fotoliul de lider al social-democraţilor din Cugir sunt Nicolae Muntean şi Mircea Trifan
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *