cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cazul lui Mateo l-a sensibilizat până şi pe Florin Piersic. Acesta susține evenimentul „Pedalează Pentru Mateo!”, ce se va desfășura sâmbătă, 20 mai 2017, la Cugir

Cazul lui Mateo l-a sensibilizat până şi pe Florin Piersic. Acesta susține evenimentul „Pedalează Pentru Mateo!”, ce se va desfășura sâmbătă, 20 mai 2017, la Cugir

Publicat în 16.05.2017 la ora 19:07

Marele actor s-a alăturat şi el oamenilor cu suflet mare care doresc să dea o mână de ajutor pentru a strânge banii necesari tratamentului băieţelului. Acesta susţine evenimentul organizat de Asociația “Ține de Tine”, ”Pedalează Pentru Mateo!”, de sâmbătă 20 mai, de la Cugir.

Zilele acestea evenimentul este promovat şi de Părintele Constantin Necula este unul dintre cei mai îndrăgiți preoți, actrița de teatru și film Monica Davidescu,  actrița Alina Chivulescu cunoscută din serialele La Bloc și Las Fierbinți, Bean MC de la Șuie Paparude și Subcarpați. Cu toții știm melodiile lui Matteo și am fredonat versurile, iar acum şi el este unul din cei care susțin evenimentul.

Startul se va da din Parcarea Astral, iar cursa va continua pe str. Alexandru Sahia, str. Tineretului, str. Victoriei, str. Stadionului, str. 21 Decembrie 1989 până la Podul Roșu unde se va trece pe str. Râul Mare până în parcarea Cabanei Mistrețul și retur.

Condiții de participare:

-Pentru a se înscrie la cursa ”Pedalează pentru Mateo!”, participanții trebuie să completeze și să semneze formularul de înscriere, declarația pe propria răspundere, iar minorii să prezinte acordul scris al părinților și să achite taxa de înscriere de 7 lei pentru minori și 10 lei pentru adulți. Minorii până la 12 ani nu vor putea participa decât însoțiți de un adult.

-Înscrierea în cursă va fi validate de către organizator prin înmânarea unui număr pe care participantul va fi obligat să îl poarte pe toată durata deplasării.

-Fiecare participant își asumă întreaga responsabilitate pentru starea lui de sănătate.

-Orice participant trebuie să dea dovadă de fair play pe toată durata deplasării.

Echipament:

-Casca de ciclism este recomandată pentru toți participanții în timpul deplasării.

-Este interzisă decuparea, găurirea sau obturarea în orice fel a numărului primit la începutul  deplasării.

-Toate bicicletele folosite trebuie propulsate doar prin forța umană.

-Numerele nu vor fi înlăturate decât după terminarea cursei, sau în caz de abandon.

-În cazul unei pene, a unor defecțiuni sau a unei opriri, participantul este obligat să elibereze  traseul pentru a evita accidentările. Rezolvarea problemelor de orice fel trebuie să se facă într-un loc sigur.

Recomandări:

-Bidoane cu apă (de preferat să fie fixate la îndemână în suportul/suporții de la bicicletă) sau rucsac  cu kit de hidratare inclus;

-Ochelari ciclism;

-Telefon mobil;

Doritorii se pot înscrie începând cu 07 mai 2017 prin contul Asociației  “Ține de Tine“, iar în data de 20 mai cu o oră înainte de start la standurile special amenajate în Parcarea Astral.

Plata taxei de înscriere se va realiza cash la organizatorii evenimentului/transfer bancar sau depunere în cont, datele organizatorului fiind următoarele: Asociația Ține de Tine, cod unic de identificare 34471657,

CONT LEI: RO70BRDE010SV47127240100,

CONT EURO: RO04BRDE010SV47127590100

deschise la BRD –Agenția Cugir, cu mențiunea“Pedalează pentru Mateo”

Pentru întrebări legate de înscriere participanții se pot adresa organizatorilor, în scris, la adresa tinedetine@yahoo.com

În caz de neprezentare la start, descalificare, abandon, retragere din orice motiv, taxa de participare nu se returnează.

Startul competiției se va da pe 20 mai 2017, începând cu ora 15:00, iar participanții sunt rugaţi să vină mai devreme cu cel puțin o jumătate de oră pentru validare, înscriere și înmânarea numărului de participare.

În condiții meteo nefavorabile, organizatorul poate decide oprirea/amânarea/anularea deplasării.

Acest articol a fost citit de 248 ori

Cazul lui Mateo l-a sensibilizat până şi pe Florin Piersic. Acesta susține evenimentul „Pedalează Pentru Mateo!”, ce se va desfășura sâmbătă, 20 mai 2017, la Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.